22. Országos Marketing Konferencia

forrás Prim Online, 2012. október 11. 10:59

Érdekli a marketing? Szeretné bemutatni cégét a szakma előtt? Szeretne kapcsolatokat kiépíteni, vagy szimplán csak tanulni, fejlődni, ismerkedni, fontosabb kérdéseket megvitatni? Csatlakozzon! A Magyar Marketing Szövetség 22. alkalommal rendezi meg éves konferenciáját Miskolctapolcán. A konferenciák helyszíneként a Calimera Wellness és Konferencia Hotel, valamint a Bástya Wellness Hotel szolgálnak.

Új Stílus – Új Forma, Interaktivitás És Műhelymunka
Ezeket kínálja a tavasszal megújult elnökség a marketing szakma idei rendezvényén. Az újra gondolt MMSZ ,,izgalmas, innovatív, nyitott szakmai műhely”, ahol ,,szövetségben a tudás és gyakorlat”.

 

Konferencia, valójában ,,marketing – casting"
A rendezői szék az Öné, leendő filmjének fő- és mellékszereplőit mi vonultatjuk fel. A program a marketing legjobb gyakorlataiból, a legjobb tapasztalatokból, elvi és módszertani megoldásokból, s az azokat befolyásoló környezet elemzéseiből válogat, s vonultatja fel „szereplőkínálatát”, a szakmánk sikeres „művészeit”!


A konferencia-résztvevők a Casting új „szereplői” és „rendezői” lesznek, hiszen aktivitásukkal, cégük, személyiségük, tudásuk megosztásával hozzájárulnak a szakmai tartalom minőségéhez, s a kiválasztott előadások, szekciók látogatásával pedig megalkotják a konferencia, mint produkció egyénre szabott „forgatókönyvét”.


„Marketing-Egypercesek” – Egyéni Casting Felvétel, Amikor Mi Válogatunk
Az idei konferencián lehetőség nyílik arra, hogy résztvevőink is megmutathassák saját, illetve cégük arcát a szakmának. A „casting felvételére” az első nap délutánján nyílik lehetőség. Az elkészült felvételek helyben is vetítésre kerülnek, de természetesen online módon, a konferencia honlapján is újranézhetőek lesznek. A legjobb „bemutatkozó egyperceseket” díjazzuk!

Exkluzív Casting A Barlangfürdőben
A konferencia gálavacsoráját az európai hírű Barlangfürdőben tartjuk, mely a képességek további kibontakoztatására nyújt lehetőséget!

Csapó 1 ééés ACTION! Indul a konferencia további ,,szereplőinek”, „rendezőinek” válogatása! Mutassa meg Ön is saját cégét a szakmának!

Jelentkezzen online a Marketing – Castingra, a Magyar Marketing Szövetség konferenciájára! Várjuk a szakmánk e reprezentatív műhelyébe, a válogatott stáb tagjai sorába!

Bővebb információt itt talál!


 

Kulcsszavak: MMSZ marketing konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05