Három újabb T-Pontban lesz élmény a vásárlás Budapesten

forrás Prim Online, 2012. október 10. 13:54

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató, három újabb megújult T-Pont üzlet Budapesten.  A látogatókat nyitási akciókkal és apró meglepetésekkel várják.

Három budapesti plázában, az Árkádban, a Westendben és az Allee-ban október végén megnyíló T-Pont mindegyikére igaz, hogy több mint egy új üzlet: a látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzletek ügyfélbarát módon, „kézzel fogható”, tesztelhető közelségben mutatják be a T-Home és a T-Mobile termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva a vásárlóknak. A közel egy éve,  novemberben a Mammutban debütált új üzletkoncepciót most egy fokkal tovább korszerűsítették, tökéletesítették a még jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett modern, átlátható és letisztult T-Pontbeli kiszolgálást. A nemzetközi együttműködés eredményeképpen, a Deutsche Telekommal közösen megvalósított üzlet mintaként szolgál a vállalatcsoporton belül további üzletek kialakításához. Az új üzletkoncepció jegyében megújult T-Pontok innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az egymástól jól elkülönítetten képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett az üzletterekben LED falat alakítottak ki, amelyek rendkívül attraktívan és érthetően mutatják be a T-Home és a T-Mobile termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését. Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben többek között megtapasz­talhatják a T-Home IPTV szolgál­tatás – a hagyományos tévézéshez képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket.

 

Az ügyfélelégedettség növelését és az ügyfélkiszolgálás további javítását a Telekom folyamatos innovációkkal is elősegíti. A megújult T-Pont üzletekben nagy hangsúlyt helyeznek a professzionális és udvarias kiszolgálásra is, ennek rangos Szakmai elismerésében épp a napokban részesült a Telekom, amikor elnyerte az idei “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” Díjat a személyes kiszolgálás kategóriában. Ezzel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult a T-Pont üzlethálózat által képviselt személyes ügyfélkiszolgálás terén a hazai nagyvállalatok közül.


Nyitási akció – kedvezményes készülékvásárlás

A Telekom az üzletnyitások alkalmából rendkívüli akciót, készülékkedvezményt kínál az új T-Pontokban. Minden üzletben, az első 20 vásárló részére Samsung Galaxy Tab2 7.0  táblagépet, új és lejárt hűségidejű előfizetőknek RelaxNet M  mobilinternet-csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 0 Ft kezdőrészlettel plusz 24 havi 1490 Ft kamatmentes részletre ajánl. Valamint Sony 32” Full HD Smart LED TV-készüléket, üzletenként, az első azon 50 vevőnek, aki legalább 6 hónapja T-Home  előfizető, a TV-előfizetésre vállalt 2 éves hűségidő esetén, 159 900 Ft helyett 95 760 forintért; 0 Ft kezdőrészlettel, és 24 havi 3990 Ft kamatmentes részletre. (Az ajánlatok egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze, az akcióban egy előfizető a kedvezményt legfeljebb egy alkalommal és egy készülék erejéig veheti igénybe. A készülékek bizonyos alkalmazásainak letöltése és használata adatforgalmat generál.) Az akciók az Árkádban 2012. október 19. és 22. között, az Allee-ban és a Westendben október 25. és 31. között vagy a készlet erejéig érvényesek. További információ, illetve részletes feltételek a www.t-mobile.hu és a www.t-home.hu oldalon olvashatók.

 

Kulcsszavak: +céginfo T-mobile-hu

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Az LG 2024-es OLED evo termékei is bizonyítják a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 09:42

HMD Pulse: Izgalmas színek és merész design

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 09:06

A 2024-es Samsung TV-k hatékony MI-funkciókkal fokozzák az otthoni szórakozást

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 08:31

Fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 21:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50