IFS Világkonferencia 2012 – bejelentések

forrás: Prím Online, 2012. október 21. 10:22

Az IFS globális ERP megoldásszállító 2012. október 15-17. között a svédországi Göteborgban rendezte meg idei világkonferenciáját (IFS World Conference 2012). A rendezvényre közel 50 országból több mint 1100 résztvevő látogatott el, több hazai IFS ügyfél is képviseltette magát. Az eseményen 10 különféle bejelentést tett a vállalat.

Új IFS érintőképernyős mobilalkalmazások


Az IFS 7 új érintőképernyős mobilalkalmazást jelentett be, köztük az első Windows Phone, illetve Windows 8 rendszerekre készített alkalmazást. A Google Play Store-ból, Apple App Store-ból és a Windows Marketplace-ről elérhető új alkalmazások intuitív mobil funkcionalitást nyújtanak a humánerőforrás-menedzsment, ügyfélkapcsolat-menedzsment, ad-hoc jelentéskészítés, vállalatialkalmazás-keresés, flotta-menedzsment és a terméktámogatási szolgáltatások területén. A világkonferencián bejelentett 7 új felhőalapú mobilalkalmazás az IFS Notify Me (IFS értesítő) beszerzés-, költség- és számlajóváhagyó alkalmazást követi, amelyet most Windows Phone és Windows 8 rendszerekre is elérhetővé tett az IFS. Az új alkalmazások a következők: IFS Time Tracker (projektidő-, munkaidő-jelentéshez, jóváhagyáshoz), IFS Trip Tracker (valós idejű, utazás közbeni költségjelentéshez), IFS Sales Companion (ügyfelek, feladatok és üzleti lehetőségek menedzseléséhez), IFS Quick Reports (ad-hoc jelentések mobileszközön való futtatására és megtekintésére), IFS Quick Facts (az IFS Applications ERP-rendszer tartalmában való kulcsszavas keresésre), IFS Flight Log (légi- és hadiipari üzemi adatok kezeléséhez), IFS Support Companion (az IFS Applications vevőszolgálati modullal való kapcsolattartáshoz).

 

Új IFS partnerprogram az érintőképernyős mobilalkalmazások fejlesztése terén

 

Az IFS 2012-es göteborgi világkonferenciáján bejelentésre került az IFS Touch Apps Partner Program is, amelynek célja új, izgalmas okostelefonos alkalmazások fejlesztése az IFS ügyfelek számára. A program hivatalosan 2012. november 15-én indul, de 5 partner (NEC, Addovation, TimeZynk, Cedar Bay, Cooper Software) már aláírta a programban való részvételre vonatkozó szerződést.

 

Új IFS mobil kliens

 

Az elsősorban a sok időt irodán kívül töltő üzletemberek, menedzserek számára fejlesztett érintőképernyős mobilalkalmazásokon kívül az IFS bejelentette a karbantartó- és szervizmérnökök számára készült mobilmegoldása legújabb, 4. generációs változatát, amely Androidos okostelefonokon és táblagépeken futtatható. A megoldás az off-line használatot is támogató, robosztus szervizmenedzsment funkcionalitást nyújt intuitív, felhasználóbarát kezelőfelülettel. A megoldás kihasználja a Metrix Mobile for Android élenjáró mobiltechnológiáját, amelyhez a Metrix cég idén történő felvásárlásával jutott az IFS. Az Android platformra készült teljes körű mobil szerviz- és karbantartás menedzsment alkalmazás az IFS meglévő, Windows Mobile platformos alkalmazását egészíti ki.

 

Oracle Exadata és Oracle Exalogic optimalizált IFS Applications

 

Az IFS bejelentette, hogy az Oracle PartnerNetworkön (OPN) keresztül  Oracle Exadata Optimized és Oracle Exalogic Optimized státuszt szerzett, amelyek tanúsítják, hogy az IFS Applications 8 tesztelve, hangolva lett Oracle Exadata Database Machine és Oracle Exalogic Elastic Cloud termékeken, sebességet, skálázhatóságot és megbízhatóságot nyújtva az ügyfeleknek. Az IFS Applications és az Oracle Exadata, Exalogic termékek kombinálásával nem csak fokozott teljesítmény érhető el, de az energia- és hardverfelhasználás is csökkenthető. Az IFS az Oracle PartnerNetwork platinum szintű tagja.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09