Új, Windows 8-as Dell tabletek és számítógépek

forrás: Prím Online, 2012. október 24. 20:40

A Dell bejelentette Windows 8 termékportfoliójának további modelljeit. A frissített kínálatban megtalálható üzleti és lakossági számítógépek munkához és szórakozáshoz egyaránt használhatók, és a számítógép használat új korszakát nyitják meg. A korábban bejelentett három modell mellett október 23-tól az XPS 10 és Latitude 10 táblagép, a Latitude 6430u Ultrabook™, az érintőfunkciós OptiPlex 9010 All-in-One és az Inspiron 15z laptop érhető el.

A korábban bejelentett XPS 12 átalakítható Ultrabook, az érintőfunkciós XPS One 27 és az érintőfunkciós Inspiron One 23 AIO mellett az új modellek is lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyetlen eszközzel, hatékonyan és jelentős időt megtakarítva végezzék munkájukat. Az új termékek gyönyörű és tartós kialakítása egyedülálló biztonsággal és kezelhetőséggel párosul, ezáltal a felhasználók bármikor és bárhol elérhetik adataikat és alkalmazásaikat.

Új Dell táblagépek munkához és szórakozáshoz
Az XPS 10 egy prémium minőségű táblagép, amely hatékonyabb munkát és életvitelt tesz lehetővé a sokat utazó felhasználók számára. Az új modell egy laptop hatékonyságát biztosítja tablet formájában, így a felhasználók egy mozdulattal áttérhetnek munkájukról a szórakozásra. Az XPs 10 lehetővé teszi a tartalmak zökkenőmentes elkészítését utazás közben is, az osztott képernyős üzemmód pedig ideális több feladat egy időben történő elvégzéséhez. A teljes méretű billentyűzettel, érintőpaddal, csatlakozókkal és sztereó hangszórókkal felszerelt, külön megvásárolható mobil billentyűzetdokkoló az optimális hatékonyság és együttműködés érdekében kiegészítő akkumulátort is tartalmaz. Az XPS 10-en Microsoft Windows RT rendszer fut, és kétmagos ARM architektúrára épül.

A 10 hüvelykes Latitude 10 táblagép egyszerűen és biztonságosan illeszkedik a meglévő informatikai környezetekbe, gazdag multimédiás szolgáltatásokkal, valamint az otthoni és irodai használatra szolgáló kiegészítők együttműködését biztosító tulajdonságokkal rendelkezik, és teljes mértékben kompatibilis a meglévő Windows alkalmazásokkal. A Dell üzleti notebook kínálatának többi termékéhez hasonlóan a Latitude 10 is könnyen csatlakoztatható a meglévő kezelőkonzolokhoz, cserélhető akkumulátorral rendelkezik, és opcionális biztonsági szolgáltatásokat nyújt. Ilyen például a Dell Data Protection | Encryption szolgáltatás, amely a merevlemez és az USB-csatlakozó közötti titkosításra szolgál.

A többek között az egészségügyi és kormányzati szervezetek számára is ideális új táblagép 2013 elejétől a kétlépéses hitelesítéshez opcionális ujjlenyomat- és intelligenskártya-olvasóval is rendelhető. A Latitude 10 akár 18 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít, valamint opcionálisan a munka hatékonyságát növelő dokkoló és aktív toll is elérhető hozzá.

Amitől egy vállalkozás menő lesz
A Latitude 6430u a Dell első üzleti Ultrabook™ modellje a biztonság, a kezelhetőség és a tartósság kombinációjával nem csupán esztétikus, de minden vállalati igényt kielégítő számítógép. A Latitude 6430u a világ legjobban kezelhető és legtartósabb Ultrabook™ modellje: a kategória minden más rendszerénél többször esett át az amerikai haderők MIL-STD 810G szabványának tesztjein. Az új Ultrabook a forradalmi WiGig technológia révén elsőként teszi lehetővé a vezeték nélküli dokkolást. Ezzel a technológiával több gigabites kommunikációs sebesség érhető el az eszközök között, legyen szó akár adatokról, videóról vagy hangról. A Latitude 6430u, amelynek akkumulátora egyetlen töltéssel tíz órás üzemidőt biztosít, egész nap működtethető akkumulátorról, ami elengedhetetlen az utazás közben dolgozó szakemberek számára.

A vállalatoknál az érintőképernyők munkakörnyezetbe építése javíthatja az együttműködést és a munka hatékonyságát, egyes dolgozóknak azonban korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésére. Az elegáns, 23 hüvelykes OptiPlex 9010 All-in-One számítógép amellett, hogy kevés helyet foglal az íróasztalon, a hatékonyságot is támogatja. Az üzleti All-in-One modellhez egyszerre több ponton vezérelhető érintőképernyő, rögzített vagy forgatható videokamera és egy csuklós állvány is választható. Az OptiPlex 9010 All-in-One-t a felhasználók Windows 8-as munkakörnyezetének javítása érdekében a Microsoft Lync programhoz optimalizálták.

Új érintőképernyős élmények az ünnepekre
A Dell bemutatta az Inspiron 15z Ultrabook modellt is, amely választható érintőképernyős kezelőfelületet és számos egyéb szolgáltatást kínál azoknak felhasználóknak, akik nagyobb kijelzőt, több szórakozási lehetőséget és nagyobb teljesítményű processzort szeretnének. A vonzó megjelenésű, egy hüvelyknél is vékonyabb Inspiron 15z remek teljesítményt és hosszú akkumulátoridőt biztosít egy csinos alumínium házban.  

A Dell az új tabletek és számítógépek mellett most mutatta be a Windows 8 rendszerre tervezett, 23 hüvelykes S2340T többérintéses monitort és a TP713 vezeték nélküli érintőpadot. A rendkívül esztétikus, nagy teljesítményű, kilencven fokban dönthető csuklós állvánnyal felszerelt S2340T a Dell első többérintéses monitorja, amelyet a multimédiás szórakoztatás élményének fokozására terveztek. A többi érintőpaddal ellentétben a TP713 valóban teljes érintésalapú munkafelületet biztosít, amely az eszköz egészén végigfut, így megkönnyíti a görgetést és az ujjak mozgatásával az akciók indítását. A sima és tartós üvegfelület többujjas navigálást is lehetővé tesz a felhasználók számára, a multi-touch funkcióval pedig a Windows 8 minden tulajdonságát kihasználhatják. Az S2340T monitor és a TP713 vezeték nélküli érintőpad tökéletesen illeszkedik a már meglévő eszközökhöz, használatukkal pedig a Windows 8 operációs rendszer előnyei a Dell teljes termékportfolióján kiaknázhatók.

Elérhetőség és árak:


Október 26-tól megvásárolható és rendelhető termékek: 
·    S2340T többérintéses monitor – kezdő ár: bruttó 169.990Ft
·    TP713 vezeték nélküli érintőpad – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
·    XPS One 27 érintőfunkcióval – kezdő ár: bruttó 449.900 Ft-tól
·    XPS13 – kezdő ár: bruttó 389.900 Ft-tól


Novembertől megvásárolható és rendelhető termékek:
·    XPS 12 átalakítható ultrabook – kezdő ár: 429.900 Ft-tól (szállítás november 2-től)
·    Latitude 10 táblagép – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
·    OptiPlex 9010 All-in-One érintőfunkcióval – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ

A Latitude 6430u novemberben vásárolható és rendelhető meg.

Decembertől megvásárolható és rendelhető termékek:
·    XPS 10 táblagép – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
·    Inspiron 15z érintőfunkcióval – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09