ASUS TAICHI: notesz- és táblagép keveréke, kétkijelzős kialakítással

forrás: Prím Online, 2012. október 25. 12:30

Az ASUS ma bejelentette TAICHI nevű, vonzó és elegáns Ultrabook-jának megjelenését, amely innovatív, egymásnak háttal beszerelt két képernyőjével páratlan mobil rugalmasságot kínál. A TAICHI-ban egy nagyteljesítményű, négymagos Intel Core processzor található, valamint két, háttal egymásnak fordított, Full HD felbontású képernyő az információ egészen izgalmas, új módokon történő megosztásához – mindezt egy olyan vékony házban, amely legvékonyabb pontján mindössze 3 milliméter és csupán 1,25 kilogrammot nyom.

Notesz- és táblagép egyetlen, legnyűgöző készülékben
Egyedi, kétkijelzős kialakításával és a szemet gyönyörködtető, tükörfényes fekete borításával az ASUS TAICHI™ a több ujjal kezelhető táblagépek és az Ultrabook™-ok legjobb funkcióit egyesíti – és képes váltani közöttük mindössze egyetlen ujjmozdulatra. Felnyitott fedéllel a TAICHI egy nagyteljesítményű Ultrabook™ Full HD képernyővel, háttérvilágított billentyűzettel és nagy, több ujjal kezelhető touchpaddel felszerelve, hogy a komolyabb irodai feladatok se jelentsenek problémát. Lezárt fedéllel viszont a TAICHI egy könnyű táblagéppé változik, Full HD felbontású, több ujjal kezelhető képernyővel, ami egyszerű, természetes módon használható az úton.



A két képernyő izgalmas új lehetőségeket teremt az információ megosztására
A TAICHI egymásnak háttal fordított két képernyője egyidejűleg egymástól függetlenül is használható, ami izgalmas új lehetőségeket teremt az információ megosztása, a multimédiás anyagok élvezete, vagy akár az alkalmazások használata terén. Felnyitott fedéllel, ha mind a két képernyő függőlegesen áll, a TAICHI használható arra, hogy egy előadást vagy filmet a gép mind a két oldalán lehessen látni – nincs tehát szükség nagy projektorra, vagy kényelmetlen külső kijelzőkre. Az IPS kijelzőtechnológia brilliáns képet biztosít mindkét képernyőn, rendkívül pontos színvisszaadással és 178 fokos betekintési szöggel a kiemelkedő hűség érdekében. A TAICHI képernyőjére tollal is lehet írni, a tökéletes precizitás érdekében és a kreatív alkalmazások használatához.

Felsőkategóriás specifikáció, lenyűgöző hang
Az ASUS TAICHI™-ban egy nagyteljesítményű, négymagos Intel® Core™ i7 vagy kétmagos i5 processzor található 4 GB memóriával, Intel® HD 4000 grafikus vezérlővel, és választhatóan 128 vagy 256 GB villámgyors SSD-tárolóval. Kétsávos Wi-Fi, Intel® WiDi és Bluetooth 4.0 technológiák biztosítanak kiváló teljesítményű, vezeték nélküli kapcsolódást, a két USB 3.0 csatlakozó pedig maximálisan támogatja a legmodernebb, nagy sebességű külső hordozható tárolóeszközöket és a mobil készülékek gyors feltöltését.

A Bang & Olufsen ICEpower®-rel közösen fejlesztett ASUS SonicMaster technológia lélegzetelállító minőségű hangokat szólaltat meg a TAICHI-n, mindenféle zeneanyag esetén. A TAICHI-ban mindezeken felül található még egy 5 megapixeles, autofókuszos fő kamera 1080p Full HD videók rögzítéséhez, valamint egy második, 720p HD felbontású videokamera és egy zajcsökkentő tömbmikrofon a kristálytiszta videotelefonáláshoz zajos környezetekben is. A készülék akár 5 órán keresztül is bírja akkumulátorról (Wi-F-s webböngészés közben mérve).

ELÉRHETŐSÉG, ÁRAK ÉS SPECIFIKÁCIÓK
Az ASUS TAICHI 2012 novemberértől lesz kapható egyes piacokon az ASUS viszonteladóinál. További információkért kérjük, keresse meg a helyi ASUS-képviselőt.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09