Fujitsu adatbiztonsági célgép a költséghatékony növekedésért

forrás: Prím Online, 2012. november 5. 10:20

A Fujitsu a kis és közepes méretű szervezetek számára is megfizethető, kiszámítható árszinten teszi elérhetővé a garantált adatbiztonság nyújtotta stresszmentes működést. Emellett a környezet és a mentési adathordozók terén sem kényszeríti őket zsákutcába. A Fujitsu ETERNUS CS800 adatbiztonsági célgép új generációja előzetes beruházás nélkül biztosítja az adatvagyon rugalmas bővítésének lehetőségét. Fix áron nyújt átfogó funkcionalitást a kisebb szervezeteknek, és könnyen skálázható verzióval támogatja a közepes méretű vállalatokat.

A hatékonyabb és megbízhatóbb mentést és visszaállítást nyújtó ETERNUS CS800 adatbiztonsági célgép deduplikációval kiegészített lemezes mentést végez. A deduplikációs funkció, valamint a replikációs és a path-to-tape szoftverek minden verzióban többletdíj és rejtett költségek nélkül megtalálhatók – ily módon minden cég számára elérhető az egységes adatbiztonság. A legújabb deduplikációs technológia akár 95 százalékkal is mérsékelheti az adattárolási kapacitásigényt. Az összes csatlakoztatott gazdarendszer adatainak deduplikálásával huszadára vagy még alacsonyabb szintre is csökkenhet a replikációhoz szükséges hálózati sávszélesség.



Az ügyfelek csak azért a kapacitásért szeretnének fizetni, amire jelenleg szükségük van, és később, az igények növekedésével akarnak csak kapacitást bővíteni. A Fujitsu ETERNUS CS800 S4 skálázható verziója kényelmesen, több gördülékeny lépésben bővíthető 240 TB-ig anélkül, hogy közben más modellre kellene átállni vagy minden egyes növekedési lépésnél komolyabb költségtétellel kellene számolni. A vonzó, belépő szintű verzió max. 10 TB kapacitást igénylő kis- és középvállalatok (KKV-k) vagy nagyvállalati fiókirodák számára ideális, ahol lehetővé teszi a hardvererőforrások további konszolidálását. Az adatbiztonsági célgép használói most először, tetszés szerint választhatnak a SAN- és a NAS-környezet között, vagy akár a kettő kombinációját is használhatják.

Az ETERNUS CS800 S4 felhasználói a célgép minden előnyéből a maximumot hozhatják ki minimális üzemeltetési munka- és költségigény mellett a Symantec NetBackup, a Backup Exec és a CommVault Simpana mentési szoftverekkel megvalósított szoros integrációnak köszönhetően. Míg az ETERNUS célgép konszolidálja a célrendszereket és egyszerűsíti működésüket, a mentési szoftver nagy teljesítményű funkciókkal felügyeli a szerverektől a célrendszerek felé irányuló mentési folyamatokat.

A célgépek szegmensében az ETERNUS CS800 S4 az elsők között támogatja az A.I.R. (Auto Image Replication) funkcióval ellátott Symantec NetBackup OST megoldást, egyszerűsítve ezzel a távoli helyszínekre történő lemezes mentést és segítve a katasztrófa utáni visszaállítást. A célgépre egyedülálló módon a CommVault Simpana médiaágens is rátölthető, amellyel az ügyfelek külön szerverhardver nélkül és kisebb hálózati forgalom mellett tudnak közvetlenül adatokat írni a célgépre.

A Fujitsu ETERNUS CS800 S4 adatbiztonsági célgép 2012. november közepétől vásárolható meg közvetlenül a Fujitsutól vagy viszonteladó partnereitől. Ára régiótól, valamint a célgép konfigurációjától és kapacitásától függ.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50