Akár pár óra alatt nyithat webáruházat a Telekom megoldásával

forrás: Prím Online, 2012. november 6. 09:32

Teljes körű online webáruház építő megoldást ajánl WebshopÉpítő néven a Magyar Telekom mikro, kis- és középvállalkozások számára. Az október végén bevezetett felhő alapú szolgáltatás havi díjas alapon érhető el, akárcsak a telekommunikációs és informatikai szolgáltatások.

Akár pár óra alatt nyithat webáruházat az a vállalkozó, aki igénybe veszi a Telekom közreműködésével októberben bevezetett WebshopÉpítő alkalmazását. A WebshopÉpítő online, felhő alapú webáruház készítő és üzemeltető szoftver, amely mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljes értékű megoldást saját internetes üzlet kialakítására. 

 

A szoftver segítségével gyorsan, költséghatékonyan és egyszerűen építhető fel webáruház, amely keresőoptimalizált is egyben, tehát nem kell attól félni, hogy az új online üzlet elvész majd az internetes áruházak tengerében.  A webáruház beindítása kockázatmentes, nem igényel beruházást, hiszen a WebshopÉpítő havi díjas alapon érhető el, ráadásul tanácsadás is kérhető a szoftver előfizetői számára.

 

Már egy-két fős mikrovállalkozásoknak is megéri az előfizetés, mert minimális költséggel jutnak hozzá komplex, professzionálisan működő webáruházhoz, amely korábban csak bonyolult eszközökkel és fizetett szakember gárda segítségével volt megoldható. A WebshopÉpítő program azon túl, hogy tartalmazza az alapvető webáruházfunkciókat - színes webshop sablonok, többféle szállítási mód, okos raktárkészlet, többféle fizetési mód -, vásárlásra ösztönöző, valamint marketing funkciókkal is bír.

 

Az intelligens termékkereső például minden fontosabb termékadatban keres, és már a keresőszó beírása közben megjelenít lehetséges találatokat. Miközben az ügyfelek az oldalon böngésznek, láthatják a legtöbbet vásárolt, legújabb, vagy kapcsolódó, illetve akciós termékeket. A termékekről szöveges és számszerű értékelés is adható, ami azért fontos, mert a leendő vevők leginkább a korábbi vevők véleményére adnak.

 

A WebshopÉpítőben lehetőség van divatos kuponakciókat indítani és a termékeket megosztani közösségi oldalakon is.  A WebshopÉpítő a számítógép böngészőjében működik, így nem igényel telepítést, valamint bárhonnan használható. A felhő alapú elérésnek köszönhetően nagy mobilitást biztosít felhasználójának, bármely számítógépről, okostelefonról és tabletről is használható.

 

Szabályos elrendezése, minimalizált számú menüpontja átlátható, könnyen kezelhető. A WebshopÉpítő a Webshop-Experts Kft. fejlesztésével vált a Magyar Telekom által ajánlott szolgáltatássá. A két cég közös célja az, hogy kiszélesítsék a felhasználók körét, valamint, hogy segítsenek a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben rejlő lehetőségeket, új eszközt kínálva költségeik csökkentésére és bevételeik növelésére.


„Amennyiben időt, energiát szeretne megtakarítani vagy éppen új értékesítési csatornákat keres valaki a vállalkozásához, annak ideális megoldás egy online üzlet beindítása. Egy jó webshop dinamikusabbá, rugalmasabbá és költséghatékonyabbá teheti a már egyébként addig is jól működő vállalkozást. Ebben igyekszünk segíteni a kkv-k üzleti partnereként, hiszen már régen nemcsak informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat kínálunk, hanem próbálunk minden olyan szolgáltatással jelen lenni a cégek életében, amellyel gördülékenyebbé tehetik a napi üzletmenetüket és tovább növelhetik bevételeiket.” – mondja Horovitz Krisztián, a Magyar Telekom üzleti szolgáltatások ágazatvezetője.


A WebshopÉpítő most díjmentes 14 napig kipróbálható és ha bevált, akkor a Start csomag már havi nettó 3900 Ft-ért előfizethető, hűségidő vállalása nélkül. A szolgáltatásról bővebb információ, valamint a díjmentesen kipróbálható próbaverzió a www.webshopepito.hu oldalon található.

 

Kulcsszavak: webshop Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50