Megújult a T-Mobile Készülékbiztosítás szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2012. november 7. 12:09

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile megújult Készülékbiztosítása, amelyben mindenki megtalálhatja a saját okostelefonjára és egyéni igényeire szabott biztosítási módozatot.

Mostantól kevesebbet, csak havi pár száz forintot kell fizetni azért, hogy az alacsonyabb értékű – 30 ezer Ft értéket nem meghaladó – de számunkra nélkülözhetetlen mobilkészülékünket biztonságban tudjuk. A telefon értékéhez jobban igazodó sávos rendszer mellett újdonságot jelent, hogy bevezetésre került két új biztosítási csomag is, az Alap Plusz és az Extra Plusz. A plusz csomagok előnye, hogy még több káreseményre nyújtanak fedezetet. A nevüket adó csomagok mellett fedezetet biztosítanak párásodás esetére is, valamint kapcsolódik hozzájuk 12 hónapos belső meghibásodásra szóló fedezet, ami a gyártói garancia lejárta után nyújt védelmet.

A T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös Készülékbiztosítás szolgáltatása egyszerűen igényelhető, és a telefonszámlával együtt kényelmesen fizethető. A biztosítási fedezetet 18 éven felüli havidíjas előfizetők vehetik igénybe személyesen új T-Mobile-tól vásárolt mobiltelefon, internet stick vagy táblagép vásárlásakor az értékesítés napján, vagy az azt követő 60 napon belül.

Az Alap csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 290 Ft-tól elérhető) véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. Az Extra csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 490 Ft-tól elérhető) ezen felül betöréses lopás, zseblopás és erőszakos eltulajdonítás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel.

Amennyiben a fedezettel érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket típus-azonos készülékre cseréli. A készülékbiztosítás teljes körű részletes feltételei a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas webcímen tekinthetők meg.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05