ASUS GeForce GTX 650 DirectCU Pandaren Monk Pet csomag

forrás: Prím Online, 2012. november 8. 11:21

Az ASUS GeForce® GTX 650 DirectCU, DirectCU OC és DirectCU TOP grafikus kártyák most egy speciális World of Warcraft Mists of Pandaria kiadásban is kaphatók. A vásárlók egy extra letölthető Pandaren Monk Pet karaktert kapnak most, az egész világon népszerű MMORPG legújabb bővítésének megjelenésével egydejűleg. A TOP változat kézzel válogatott, a referenciánál 157 megahertzcel gyorsabban működő GPU-t tartalmaz; és az összes kártya a DirectCU hűtési megoldással gondoskodik róla, hogy a kalandozás hűvös és csendes környezetben történjen. Az exkluzív ASUS DIGI+ VRM és Super Alloy Power technológiák hozzájárulnak a nagyobb stabilitáshoz, a jobb túlhajthatósághoz és a termék élettartamának megnövekedéséhez; emellett visszatér a GPU Tweak is, egyszerű hozzáférést biztosítva a játékosok számára a különféle kártyahangolási lehetőségekhez.

Speciális csomag a WoW rajongóinak
A Blizzard Mists of Pandaria™ World of Warcraft® bővítésének megjelenésének kapcsán az ASUS egy speciális, letölthető, gyűjtői Pandaren Monk Pet karaktert mellékel minden GeForce® GTX 650 DirectCU, DirectCU OC vagy DirectCU TOP grafikus kártyához. Az egyedi bónuszkarakter egy Pandaren, Azerothban, a népszerű World of Warcraft® MMORPG világában egy igen nagy tiszteletben álló, mégis rejtélyes nemzetség tagja. A WoW-játékosok számára extra ösztönzést és érzelmi többletet jelent, ha egy Pandaren Monk Pet karakter kíséri el őket útjukon, az ASUS GeForce® GTX 650 DirectCU kártyák rugalmas és hatékony teljesítményét kiaknázva pedig a lehető legtöbbet hozhatják ki a kalandokból.

TOP órajel a legmagasabb sebesség érdekében
Az ASUS gyárilag 1215 MHz-re, a referenciánál 157 megahertzcel magasabbra hangolja a GeForce® GTX 650 DirectCU TOP kártyát. E több mint 10 százaléknyi teljesítménytöbblet extra képkockákat biztosít a játékokban, anélkül, hogy bármilyen felhasználói beavatkozásra szükség lenne. A TOP kiadású kártyákban gondosan, a mérnökök által kézzel válogatott GPU-k találhatók, hogy garantálják a stabil teljesítményt akkor is, ha az alap órajel magasabbra van állítva. A normál GeForce® GTX 650 DirectCU 1058 MHz-re pörgetve működik, az OC kiadás pedig 1137 MHz-en.



Jobb kalandozás a DirectCU hűtési megoldással
Az akcióban résztvevő mindhárom ASUS GeForce® GTX 650 modell DirectCU hűtéssel van felszerelve, amelyik tiszta réz hőcsöveket és egy nagyobb hűtőbordát használ a hő jobb elvezetése érdekében. A kártyák a referenciánál 20 százalékkal hűvösebben működnek, a két optimalizált ventilátor pedig 3x* halkabb, mint az alapmodellek. Ez nagyobb stabilitást és kellemesebb környezetet jelent a játékhoz, hogy a WoW-játékosok zavartalanul koncentrálhassanak az egyre magasabb szintek elérésére.

DIGI+ VRM és Super Alloy Power a még stabilabb játék érdekében
Mivel a WoW-játék gyakran húzódik el hosszú órákra, az ASUS digitális feszültségszabályozása és robusztus tápellátási alkatrészei kritikus fontosságúak, hogy tartósabb élettartamukkal segítsék a megbízható működést. A DIGI+ VRM precíziós feszültségszabályozása javítja a tápellátás hatékonyságát, ugyanakkor megnöveli a túlhajtási tartalékot; a Super Alloy Power szilárdtest-kondenzátorok és MOFEST-ek pedig a referenciakártyáknál két és félszer hosszabb élettartamot garantálnak. A Super Alloy Power ezenfelül fémötvözet-magos tekercseket használ a zúgás kiküszöbölésére és a tápellátás egyenetlenségeinek kisimítására – az eredmény pedig a kategória legjobb grafikus hardvere.

Egyszerű, mégis részletes állítási lehetőségek az RPG-puristák számára
Csakúgy, ahogy a World of Warcraft® is bőséges finomhangolási lehetőségeket kínál, az ASUS exkluzív GPU Tweak szoftverével is felhasználóbarát, mégis aprólékos módon lehet hangolni a grafikus kártya lehetőségeit. Az egyesített felületről módosíthatók a mag és a memória sebességei, a feszültségek, a ventilátorok teljesítménye, valamint beállíthatók játékspecifikus profilok. A GPU Tweakel jobban kiaknázható az NVIDIA® GeForce® GTX 650 GPU kínálta túlhajtási tartalék és egyszerűbben elérhető a jobb teljesítmény.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05