A Sixt lett a világ legjobb autókölcsönzője

forrás: Prím Online, 2012. november 14. 19:50

A rangos new york-i alapítású magazin, a “Premier Traveler”, a Sixt-et tartotta érdemesnek “A Világ Legjobb Autókölcsönző Cége” díjra a 2012-es évben. Több mint 10 ezer “Premier Traveler” olvasó vett részt az értékelésben a premiertravelerusa.com oldalon.

A díjátadó ceremóniára Los Angelesben a Sofitel hotelben került sor, ahol az utazási iparág legelismertebb cégeit ismerték el különféle díjakkal, s ebben a mezőnyben vehette át a Sixt is a megtisztelő címre jogosító oklevelet.

Köszönjük a Premier Traveler olvasók szavazatait, és azt, hogy ezzel a díjjal jutalmaztak meg minket a kemény munkánkért. Ez világosan bizonyítja számunkra, hogy az Egyesült Államokban jó időben jelentünk meg, amikor az üzleti és magáncélból utazók új - és a hétköznapitól eltérő - termékeket és szolgáltatásokat keresnek. A mi kínálatunkban olyan ajánlatok szerepelnek, amiket ügyfeleink megengedhetnek maguknak, és a fellépő igényeiket is jobban kiszolgálják” nyilatkozta Regine Sixt, a Sixt Marketing részlegének vezető alelnöke.

A német Sixt vállalat fennállásának 100-adik évfordulóját ünnepli, ezzel Európa legelső autókölcsönzőjének számít. A Sixt piacvezető Németországban, Ausztriában valamint más országokban is, és több mint 100 országban van jelen a világ összes táján.

2011 óta a Sixt az Amerikai Egyesült Államokban is jelen van a prémium autóival, a stílusos fekete és narancssárga állomásaival a következő helyszíneken: Atlanta, Miami, Fort Lauderdale, Orlando, West Palm Beach és Phoenix repülőterén is, és nem utolsó sorban Miami Beach-en.

 

Kulcsszavak: autószolg Sixt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09