Észak-Amerikában terjeszkedik az LLP Csoport

forrás: Prím Online, 2012. december 14. 08:59

Az európai ERP piac egyik meghatározó szereplője, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országait látja el ezentúl szolgáltatásaival. A Massachusetts állambeli irodát a jól teljesítő magyar leányvállalat vezetője, Barbara Dreska indítja be. A hazai képviselet a kelet-európai régió teljes árbevételének 36, profitjának nem  kevesebb mint 50 százalékát adta 2011-ben.

Az európai ERP piac egyik vezető szolgáltatója, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan ezentúl közvetlenül szolgálja ki az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országaiból  érkező, tanácsadói szolgáltatásokra, illetve szoftvermegoldásokra szóló igényeket. A képviseletet a magyar leányvállalat eddigi vezetője, Barbara Dreska indítja be. A vezető elmondta, a piaci felmérés szerint logikus lépés megnyitniuk az irodát, mivel sok észak-amerikai vállalat szeretné most versenyképességét növelni, tevékenységét bővíteni, amelyhez az LLP rendszerei és szolgáltatásai is jelentősen hozzájárulhatnak.



A cég az ottani piacon már jól ismert Infor SunSystems pénzügyi szoftvermegoldásra és az Infor EAM vállalati eszközmenedzsment rendszerekre koncentrál majd. Emellett az idő- és szolgáltatásautomatizálási time@work, valamint a költségkezelési expense@work szoftvermegoldások viszonteladója is lesz.

Az LLP Csoport tehát az eddigi közép- és kelet-európai, orosz, belga, luxemburgi és mexikói piacok mellett az új amerikai irodával szélesíti működési territóriumát, bár a cég tanácsadói a cégcsoport 20 éves története során a világ szinte minden táján dolgoztak már, így az Egyesült Államokban is. A magyarországi leányvállalat az 1,55 millió eurós árbevételével a kelet-európai térségben működő LLP-irodák teljes, 4,3 millió eurós árbevételének 36 százalékát adta 2011-ben, amelynél csupán a cseh képviselet teljesített jobban három százalékponttal. A nyereség szempontjából viszont a magyar leány toronymagasan vezet, e csoport teljes profitjának 50 százalékát produkálva.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50