Megjelent az ASUS Windows 8 alapú, játékhoz optimalizált asztali PC-je

ROG TYTAN CG8480

forrás: Prím Online, 2012. december 19. 18:33

Az ASUS már forgalmazza a ROG TYTAN CG8480-at – egy játékhoz optimalizált asztali gépet Intel® Core i7-3770K processzorral és Turbo Gear funkcióval, amellyel a teljes, négymagos CPU azonnal, akár 4,2 GHz-es sebességre gyorsítható. Az NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB GDDR5 grafikus kártyájával felszerelve érkezik, amelyik egymagában meghajt akár négy monitort, a 128 GB-os SATA3 SSD pedig a hagyományos merevlemezeknél gyorsabb adathozzáférést biztosít. A hangok minőségét az ASUS Xonar DX hangkártya javítja, amelyik az alaplapra szerelt audiokodekeknél akár 35-ször tisztább hangot produkál, hallható előnyt biztosítva a játékosoknak ellenfeleikkel szemben. Ezek az erős hardvereszközök egy míves kialakítású, sokszögletű házba vannak beépítve, amelynek visszajelzői kékről vörös színre váltva jelzik a túlhajtott üzemmódot.

Azonnali, négymagos CPU-túlhajtás és DEFCON-jelzőfény


Urald a csatamezőt az egykattintásos Turbo Gear túlhajtási funkcióval, amellyel dinamikusan pörgethető fel a CG8480 Intel® Core™ i7-3770K processzora, anélkül, hogy újra kellene a gépet indítani. A CG8480 azonnal képes túlhajtani mind a négy magját, három különféle módban, a DEFCON kijelző és az alsó rácsvilágítás pedig kék és vörös LED-ekkel jelzi a túlhajtás állapotát.

-    Rendszerindítási mód: A ROG embléma és az alsó rács fényei kéken világítanak, a CPU 3,8 GHz-en üzemel
-    Turbo Gear mód: A ROG embléma és az alsó rács fényei vörösen világítanak, a CPU 4,0 GHz-re van túlhajtva
-    Turbo Gear extrém mód: A ROG embléma és az alsó rács fényei vörösen világítanak, a CPU 4,2 GHz-re van túlhajtva

 

Akadásmentes grafika és magával ragadó hangzás


Élvezd a kiváló felbontású grafikát a játékokban az NVIDIA® GeForce® GTX 680 grafikus kártyával, amely akadásmentes játékot kínál a legösszetettebb beállítások mellett is. Elegendő ereje van ahhoz, hogy akár négy monitort is meghajtson, nem szólva az NVIDIA® 3D Vision Surround játék lehetőségéről. Az ASUS Xonar DX hangkártyában pedig a Dolby® Home Theater® technológiái 35-ször tisztább (116 dB SNR, jel-zaj arányú) hangot állítanak elő, mint az alaplapi kodekek – extra, hallható előnyt biztosítva a játékosok számára ellenfeleikkel szemben. A villámgyors 128 GB SATA 3 SSD a szokásos merevlemezeknél kétszer nagyobb adathozzáférési sebességet kínál, így a játékosok gyorsan reagálhatnak a melegebb helyzetekre is a játékban, még akkor is, ha a legigényesebb játékokról van szó. Ezek a funkciók elengedhetetlenek a komoly játékosok számára.

A ROG minőségével áthatva a maximális stabilitás érdekében


A ROG elkötelezetten igyekszik a legstabilabb teljesítményt biztosítani a játékosok számára. Sok-sok óra telik el az aprólékos előtesztelésekkel és a fő alkatrészek igen szigorú válogatási folyamaton mennek keresztül. Az intelligens házhűtés úgy van kialakítva, hogy a hűvös levegő az előoldali rács felől haladjon a rendszer felé, a forró levegő pedig hátul távozzon. A házon található további, aprólékos gonddal kialakított szellőzőnyílások hozzájárulnak a hűtés javításához, a beépített folyadékhűtéses CPU pedig hatékony és halk hőleadást biztosít. Intelligens hűtési megoldásával, a beépített folyadékhűtéssel és a sok-sok órás előtesztelésnek köszönhetően a CG8480 kiváló asztali gép a játékosok számára.
 

Kulcsszavak: játék PC Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50