ASUS VivoTab Smart Tablet, Intel Atom processzorral, teljeskörű Windows 8 élménnyel

forrás: Prím Online, 2013. január 3. 14:13

Az ASUS ma újabb windowsos mobil eszközt jelentett be: a 10,1 hüvelykes HD-kijelzővel felszerelt VivoTab Smart táblagép megfizethető áron kínál teljes körű Windows 8 használatot. A VivoTab™ Smart munkához és játékhoz is tökéletes, otthon és útközben is remekül használható. A vékony és könnyű VivoTab™ Smart egy kétmagos Intel® Atom™ processzorral gondoskodik a kompatibilitásról az új és a meglévő Windows 8 szoftverekkel, a külön vásárolható, mágnesesen csatlakozó TranSleeve billentyűzet pedig nemcsak a képernyő védelméről gondoskodik, hanem vezeték nélküli billentyűzettel is növeli a hatékonyságot.

Tökéletes a munkához, ideális a szórakozáshoz

A mindössze 9,7 mm vastag és 580 gramm súlyú ASUS VivoTab Smart 10,1 hüvelykes LED-es háttérvilágítású képernyője kristálytiszta, 1366 x 768 képpontos HD felbontású. Az IPS kijelzőtechnológia 178 fokos betekintési szöget kínál és gondoskodik arról, hogy az éles és ragyogó képet oldalról is látni lehessen. A VivoTab™ Smart ötpontos, többujjas érintéses vezérlése gördülékeny Windows 8 használatot tesz lehetővé. A TranSleeve billentyűzet pedig egy olyan innovatív kiegészítő, amely a fedél, a billentyűzet és az állvány előnyeit egyesíti magában: nem csak a gépeléshez nyújt segítséget, de védi is a táblagépet.



A kétmagos Intel Atom Z2760 processzorral felszerelt VivoTab Smart gyors és rendkívül jó válaszkészségű, ugyanakkor egyetlen feltöltéssel akár 9,5 óráig is használható akkumulátorról. A VivoTab™ Smart tulajdonosának nem kell izgulnia: az eszköz teljes kompatibilitást kínál a Windows 8 Store és Desktop alkalmazásokkal, emellett a meglévő perifériák széles választékához „plug and play” támogatást nyújt.

Az ASUS VivoTab Smart az elő- és a hátoldalon is kiváló minőségű kamerákkal dicsekedhet. A 8 megapixeles, autofókuszos, ötelemű objektívvel felszerelt, 1080p Full HD videofelvételre is képes hátoldali kamerával kristálytisztán megörökíthetők a legnagyszerűbb pillanatok, a 2 megapixeles előoldali kamera pedig tökéletes a videocsevegéshez. A VivoTab Smart emellett a méltán híres ASUS SonicMaster audiotechnológiával gondoskodik a fantasztikus hangminőségről, mindenféle hanganyag esetében, a saját beépített sztereo hangszóróival.

Árak és elérhetőség

AZ ASUS VivoTab Smart porcelánfehér, gyémántkék és pipacspiros színben kapható. Magyarországon a hivatalos ASUS viszonteladóknál érhető el. A VivoTab Smart ajánlott kiskereskedelmi ára 499 USD a Wi-Fi-vel felszerelt modell esetében, és 599 dollár a Wi-Fi + 4G LTE (opcionális) modell esetében.
Az ASUS TranSleeve billentyűzet külön lesz megvásárolható. További információkat a helyi ASUS kereskedelmi képviselők nyújthatnak.

Kulcsszavak: ASUS Asus Tablet PC táblagép

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05