Felhők között a Kulcs-Soft

forrás: Business Online, 2013. április 5. 08:55

A Kulcs-Soft, piacvezető, dobozos ügyviteli szoftverekkel foglalkozó vállalata márciustól elindította Cloud Computing, azaz a felhő alapú szolgáltatását.

 

A Cloud Computing, tehát a felhő alapú rendszerek lényege, hogy a felhasználó az adott programot nem a saját gépén keresztül futtatja, hanem egy szerverparkban elhelyezett szerveren keresztül. Ennek köszönhetően az ügyfél bármilyen Kulcs-Soft programot, bármekkora adatbázissal, bármikor és bárhonnan el tud érni, csupán működő internetkapcsolatra van szüksége.

 

Hogyan?

A rendszer egyszerű, a felhasználó interneten keresztül éri el meglévő ügyviteli szoftverét, mely így nem terheli le az ő saját gépét, ráadásul bármilyen RemoteApp-ot (távoli programhasználatot) támogató platformról elérheti azt. A program a Kulcs-Soft Felhő szerverparkjában fut, az ügyfél távoli kapcsolattal csupán rácsatlakozik a cégéhez rendelt szerverre, és máris használhatja a meglévő vagy újonnan vásárolt Kulcs-Soft programjait.

 

Miért?

A Kulcs-Felhőnek köszönhetően megszűnik a helyhez kötöttség, hiszen nem csak egy fix (mondjuk) irodai számítógépen futtatható az ügyviteli program, hanem a felhőn keresztül bárhonnan, bármivel és bármikor elérhető az adatbázis és a szoftver is.

A felhős szolgáltatások jelentik az informatika új korszakát, nem csak rugalmasságot ad a felhasználónak, hanem garantált adatbiztonságot és roppant magas költségmegtakarítási lehetőséget is.

 

Költséghatékonyság

Mivel a Kulcs-Felhő szolgáltatás által az ügyfél csupán interneten keresztül kapcsolódik a programhoz és az adatbázishoz, így nincs szükség bármilyen nemű informatikai beruházásra. A Kulcs-Soft szerverparkban található szervereken fut a program és ott is tárolódnak az adatok, azok üzemeltetési, karbantartási, biztosítási, megvásárlási és javítási költségei mind a szerver üzemeltetőjét terhelik, a felhasználónak csupán egy működő számítógépre, egy Kulcs-Soft szoftverre és internetkapcsolatra van szüksége. Tehát megszűnnek az IT beruházások és kiadások, valamint eltűnnek a nem várt költségek.

 

Biztonság

Sokan félve tárolják idegen helyen adataikat, ám a gyakorlati tapasztalat másra sarkall: egy a cég irodai gépén tárolt adatot jóval egyszerűbb eltulajdonítani, elveszteni, mint egy szerverparkban elhelyezett megfelelőjét. A szerverparkokban garanciálisan mindig elérhető, szuperbiztonságos gépek üzemelnek, melyeket professzionális informatikai védelem, portaszolgálat, zártláncú kamerarendszer és tűzvédelem vesz körül.

 

Előre tervezhető

A fix és kiszámítható díjaknak köszönhetően a meglévő vagy újonnan vásárolt Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekhez rendelt, Cloud Computing, azaz felhő alapú szolgáltatással az ügyfél előre tervezhető, pontosan kiszámítható stratégiával számolhat. A világ a felhő rendszerek irányába tart, ez a jövő technológiája.

A Kulcs-Soft, a felhő szolgáltatásával új távlatokat nyit meg ügyfelei részére. Az informatika világának új és robbanásszerűen növekvő szegmense olyan alternatívákat nyújt a kis, közép és a multi vállalatok számára, melyek valódi kulcsot jelenteknek a sikeres vállalatirányítás kapujához.

 

Oustsourcing ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új felhő alapú szolgáltatáscsomag szállodák számára

Az Oracle felhő alapú szolgáltatáscsomagokat mutatott be iparágvezető vendéglátóipari megoldásaihoz. Az új Oracle Hospitality felhőszolgáltatások a hotelek és kaszinók üzemeltetőinek segít a vendégekkel való kapcsolattartás jobb kezelésében és a helyszínek üzemeltetésében, miközben egyszerűsíti az informatikai infrastruktúrát.

2016. február 4. 17:10

A Deutsche Telekom és a Cisco felhőalapú VPN szolgáltatást indít KKV-ék számára

A DT első alkalommal indít kereskedelmi szolgáltatást a központosított Pan-Európai IP hálózatán.
A Cloud VPN virtuális magánhálózat teljes körű biztonságot nyújtó, automatizált önkiszolgáló megoldás KKV ügyfelek számára.

2015. március 13. 14:17

Az IFS globális felhőalapú megoldást indít Microsoft Azure platformon

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette az IFS Applications Microsoft Azure felhőben való elérhetőségét. Az új szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az IFS Applications előnyeinek kihasználásához.

 

2014. október 7. 15:34

Komoly növekedési potenciál van a bérügyviteli piacban

Magyarországon először készült összehasonlításra, trendek megismerésére
alkalmas kutatás a bérügyviteli piacról. Az IDC Hungary közelmúltban publikált
tanulmányából kiderül, hogy a koncentráltnak tekinthető magyar piacon is egyre inkább az informatika élvonalába tartozó, legkorszerűbb megoldásokra mutatkozik igény.

2014. március 7. 16:29

Felhők között a Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft, piacvezető, dobozos ügyviteli szoftverekkel foglalkozó vállalata márciustól elindította Cloud Computing, azaz a felhő alapú szolgáltatását.

 

2013. április 5. 08:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05