A Telenornál már előrendelhető a Samsung Galaxy S 4

forrás: Prím Online, 2013. április 19. 19:33

Április 19-től előrendelhető a Telenornál a Samsung csúcskészülékének negyedik generációja, a Galaxy S 4. A már megszokott kifinomult dizájn most még erősebb hardverrel párosul, és még jobban reagál a felhasználó minden pillantására, legyen szó akár böngészésről, videólejátszásról vagy dokumentumkezelésről.

A dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajója az érintés nélküli okostelefonok generációjának előfutára. A Galaxy S 4 okostelefonon a felhasználók szemmozgásukkal irányíthatják a képernyőn megjelenő tartalmat, lapozhatják a weboldalakat és leállíthatják a videólejátszást. A Full HD felbontású, 5 hüvelykes kijelző a gesztusokat is érzékeli: a képernyő előtt végzett kézmozdulatokkal, a készülék megérintése nélkül léphetünk például a lejátszási listába vagy egy intéssel akár hívást is fogadhatunk.

Az elő- és hátlapi kamerával egyaránt ellátott telefon eddig ismeretlen képélménnyel ajándékozza meg a fotózás és videózás szerelmeseit. Az új, innovatív Drama Shot funkció révén a csúcsmobil mindössze egy másodperc alatt több mint 100 felvétel rögzítésére képes, és az elkészült fotókat egy képben ötvözi. A két kamerával fotó és videó egyszerre készíthető, ráadásul a készülékkel az álló- és mozgóképek is ötvözhetők.

Az extra funkciók gördülékeny működéséről a Samsung saját gyártású, négymagos Exynos 5 processzora és kiemelkedően magas akkumulátor kapacitás gondoskodik. Az NFC-képes készülék nemcsak a pénztárca helyettesítésére, hanem a biometrikus megoldásoknak köszönhetően az egészségügyi adatok nyomon követésére is alkalmas.

A Samsung Galaxy S 4 fekete és fehér színben április 19-től 20 százalék kedvezménnyel[1] előrendelhető a Telenor Netshopjában meghatározott tarifacsomagokkal, kétéves tarifamegtartás mellett. A készülék várhatóan a jövő hét végétől kerül a Telenor üzletek polcaira. További információk és készülékárak a http://www.telenor.hu/samsung-galaxy-s4 oldalon találhatók.



Specifikáció

·         Szélesség: 69,8 mm, magasság: 136,6 mm, vastagság: 7,9 mm
·         Processzor: Exynos 5 négymagos, 1.9 GHz
·         Kijelző: 5” Full HD Super Amoled
·         Memória: 16GB
·         Hátsó kamera: 13 MP, első kamera: 2 MP
·         Akkumulátor: 2600 mAh
·         Operációs rendszer: Android 4.2.2

Kulcsszavak: Galaxy S 4 Samsung Telenor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05