Nokia Asha 210: közösségi kapcsolattartásra tervezve

forrás: Prím Online, 2013. április 24. 18:14

A Nokia bemutatta az Asha készülékcsalád legújabb tagját, mely még több közösségi élményt biztosít a felhasználók számára elérhető áron. A Single SIM és Easy Swap Dual SIM változatokban is hamarosan elérhető Nokia Asha 210 az egyedi képalkotási technológiának és a Nokia dizájnnak köszönhetően kitűnik a tömegből. A készülék wifi-kompatibilis, így minimális költségek mellett az internetezés élménye maximális lehet, ráadásul ez a világon az első készülék, mely dedikált WhatsApp gombbal rendelkezik.

Közösségi kapcsolattartás

A Nokia Asha 210 készülék QWERTY billentyűzettel és dedikált WhatsApp gombbal segíti a gyors üzenetküldést. A Nokiával való együttműködés alkalmából a WhatsApp ingyenesen hozzáférhetővé teszi alkalmazását a Nokia Asha 210 okostelefonokon. A készülék a Facebook és a Twitter mellett, olyan népszerű email fiókokhoz is egyszerű hozzáférést biztosít, mint például a Gmail, így a barátok és a családtagok néhány kattintással bármikor elérhetők.



Egyszerű fénykép-készítés és -megosztás

A Nokia Asha 210 készülék 2 megapixeles kamerával és dedikált kameragombbal rendelkezik, melynek segítségével a billentyűzet feloldása nélkül is fotózhatunk. A kamera-alkalmazások lehetővé teszik a képek egyszerű megosztását és szerkesztését:

    Önarckép – előlapi kamera nélkül is tökéletes önarckép készíthető. Hangvezérlés segíti a felhasználót, hogy ne lógjon ki a keretből.

·         A képek gyors szerkesztése egyenesen a kameraalkalmazásból lehetséges, és a képek megosztása is egyszerű.

A Nokia Asha 210 készülékeken az előre telepített Slam szolgáltatás segítségével a felhasználók multimédia tartalmakat, így fotókat és videókat oszthatnak meg a közelben lévő barátaikkal szinte azonnal. A Slam a legtöbb Bluetooth-os mobiltelefonnal működik, akár a készülékek párosítása nélkül is.

Az új készülék teljes mértékben kihasználja a Nokia Xpress Böngésző nyújtotta előnyöket, amely a Nokia felhőalapú technológiáját használja, így akár 90 százalékkal csökkenti az adatforgalmat, és még elérhetőbb árú internet-hozzáférést tesz lehetővé. A Nokia Asha 210 okostelefonon található Nokia Nearby (Közelben) webes alkalmazás segítségével a felhasználók – igény szerint – felfedezhetik a közelükben található éttermeket, vásárlási lehetőségeket és bankautomatákat.

A Nokia Asha 210 további főbb tulajdonságai:

    Közösségi telefonkönyv – a WhatsApp közvetlenül a Névjegyzékből indítható
    Előretelepített YouTube hozzáférés a közvetlen videó-letöltésért
    Csevegési értesítések, melyek segítségével a felhasználó folyamatosan követheti a beszélgetés menetét
    Single-SIM és Dual-SIM modellek a Nokia exkluzív EasySwap technológiájával, mely lehetővé teszi a felhasználók számára a SIM kártyák közti egyszerű váltást a készülék kikapcsolása nélkül
    Wi-Fi Be/Ki vezérlőgomb
    Még hosszabb akkumulátor-üzemidő: akár 46 nap Single-SIM és akár 24 nap Dual-SIM modell esetén

A Nokia Asha 210 készülék elérhető lesz feketében és fehérben valamint citromsárga, ciánkék és fukszia színekben. A készülék becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 72 dollár lesz, és 2013 második negyedévétől lehet majd megvásárolni.

Kulcsszavak: Asha okostelefon Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05