Korszerű informatikai megoldások a magyar labdarúgásnak

forrás: Prím Online, 2013. április 25. 13:15

Öt vidéki és fővárosi labdarúgó klub, a Lombard Pápa, a Paksi FC, a Pécsi MFC, a Szombathelyi Haladás és az MTK jut korszerű informatikai megoldásokhoz mától a Microsoft segítségével. A csapatok nemcsak egy több platformon elérhető, letölthető alkalmazást kapnak, amelynek segítségével számos hasznos információt  juttathatnak el rajongóikhoz, hanem adminisztratív, irodai rendszereik is megújulhatnak az Office 365-nek és a Dynamics CRM ügyfélkezelő rendszernek köszönhetően.

A támogatás központi eleme a Windows 8, Windows Phone, Android és iOS platformokra egyaránt elérhető ingyenes alkalmazás, amely minden korábbinál gyorsabb és testre szabottabb”kommunikációs csatornát kínál az érintettek között: a játékosok, a klub, és a szurkolók háromszögében. Az alapvető információk mellett az applikációkból elérhetők a csapatokat érintő hírek, képek és  érdekességek a focistákról és a stadionról, a mérkőzésnaptár, a jegyek és bérletek árai, valamint a hivatalos közösségi média, pl. Twitter- vagy YouTube-csatornák.


A klubok az alkalmazáson túl más területeken is kihasználhatják a támogatást. Minden csapat öt felhasználóra szóló Office 365 előfizetést kap, amely révén mindig a legkorszerűbb irodai szoftvereket használhatják. Mivel az Office 365 a felhőre épül, ezért szolgáltatásai – amilyen például a Microsoft Word, Excel, Powerpoint vagy Outlook – nemcsak egy gépre telepítve, hanem az internet segítségével bárhonnan elérhetők. Mivel a felhasználók dokumentumai szintén elérhetők az internetről, ezért a klubok munkatársai akkor is zavartalanul dolgozhatnak, ha elutaznak, vagy idegenbeli mérközésekre kísérik el játékosaikat.


A informatikai megoldáscsomag harmadik eleme a Microsoft ügyfélkezelő rendszere, a Dynamics CRM. Ez a korszerű rendszer összekapcsolható a letölthető alkalmazással is, így a klubok a korábbinál jóval több információt gyűjthetnek össze rendszerezett formában rajongóikról, amelyeket mind a bérletek és jegyek, mind a különböző ajándéktárgyak értékesítése során használni tudnak.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09