ASUS X Series notebookok – általános használatra

Kütyü Magazin, 2013. június 27. 14:20

X450

Az ASUS bemutatta az akár Intel Core i7 processzorokkal és nagy teljesítményű NVIDIA GeForce 700 Series grafikus kártyával felszerelt új X Series noteszgépeket. A vékony profilú, 14 hüvelykes X450 és a 15 hüvelykes X550 is elegáns szálcsiszolt felületet kapott, és ötféle színben vásárolható meg: szemkápráztató vörösben vagy kékben, hűvös fehérben, illetve fényes vagy matt szürkében.  

Zökkenőmentes és nagyszerű teljesítményű Intel Core teljesítmény

 

Az új ASUS X Series többféle Intel Core processzorral és NVIDIA GeForce 700 Series grafikus kártyával is kapható a zökkenőmentes és remek teljestítményű többfeladatos működés érdekében. Mindkét modellben az ASUS Super Hybrid Engine II technológiája gondoskodik arról, hogy a gép „alvó” állapotból két másodperc alatt azonnal működésbe álljon, illetve ennek köszönhető az akár két hetes készenléti állapot is, az adatok automatikus lemezre mentésével, amennyiben az akkumulátor töltöttsége 5% alá csökkenne.

 

Az NVIDIA GeForce 700 Series grafikus kártya és az Optimus technológia automatikusan optimalizálja a grafikus teljesítményt a legjobb eredmények és a lehető leghosszabb akkumulátoros üzemidő eléréséhez. Az Optimus zökkenőmentesen és azonnal vált az energiatakarékos beépített grafika és a nagy teljesítményű, különálló grafikus kártya között, ha szükséges, hogy a két világ egyensúlyát megteremtve a lehető legtovább használhassuk a gépet akkumulátorról.

X450

 

Magával ragadó multimédia

 

Az ASUS X Series gépek exkluzív ASUS-technológiákkal gondoskodnak a kiváló kép- és hangminőségről. Az ASUS SonicMaster technológia hangosabb, szélesebb frekvenciatartományú, tisztább hangot, mélyebb basszusokat eredményez, és ezzel magával ragadóbb hangélményt kínál a zenehallgatáshoz, filmnézéshez, játékhoz. Az ASUS Splendid videotechnológia a színkezelés, fényerő, kontrasztok és élesség javításával optimalizálja a képmegjelenítést, a képernyőn megjelenő tartalomhoz illeszkedő négy előre beállított, kézzel kiválasztható profillal.

 

Nagy, több ujjal kezelhető, szép megjelenésű touchpad

 

Az új ASUS X Series nagy touchpadje mellé az ASUS Smart Gesture technológiája társul, amellyel kényelmesen, több ujjal kezelhető a Windows 8. Mindkét modellben a belső alkatrészek egyedi elrendezésével újító ASUS IceCool technológia gondoskodik a 25 és 35 fok közötti csuklótámasz-hőmérsékletről, hogy a gépelés kényelmesen és hűvösen menjen.

X550

 

Felhőkapcsolat az ASUS WebStorage-dzsel

 

Az új ASUS X Series gépekhez 32 GB ASUS WebStorage jár, ingyenesen három évig. A WebStorage dokumentumok szinkronizálására használható, vagy arra, hogy azokat bármely internetes eszközzel megosszuk, illetve arra is jó, hogy zenéket és filmeket adatfolyam formájában lejátsszunk.

 

Elérhetőség és árak

 

Az ASUS X Series noteszgépek közül elsőként az X550CC modell vált elérhetővé hazánkban, a készleten lévő konfigurációk 134 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói ártól vásárolhatók meg.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05