„Vedd a neten!” – nincs tumultus és kedvezmények várnak

Czipperer Dia, 2013. december 5. 11:13

Már javában zajlik a karácsonyi hajrá, az emberek rohamozzák az üzleteket, ám van, aki csak az utolsó napokra hagyja a vásárlást. Érdemes azonban a webshopoknál lehorgonyozni, ahol sokkal könnyebben oldhatjuk meg a vásárlást. A SzEK.org „Vedd a neten!” kezdeményezése pedig jelentős akciókat kínál a felhasználóknak.

Korábban már beszámoltunk a „Vedd a neten!” kezdeményezésről, amelyet a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) indított a legnagyobb hazai e-kereskedők részvételével. Az akcióhoz csatlakozott webshopok a vásárlóknak PayU bankkártyás fizetésnél utalványokat adnak, amelyek különféle kedvezményekre jogosítják őket. Ezeket pedig más, a programhoz csatlakozott e-kereskedőknél válthatják be, és a barátokra is átruházható az utalvány.

 

Érdemes tehát ezekben a webshopokban vásárolni, de nem csak ezért, hanem azért is, mert ha valaki nincs megelégedve az adott termékkel, nyolc napon belül visszaküldheti. Azonban ajánlatos minél előbb leadni a karácsonyi rendelést, hogy időben és biztonságosan megérkezzen az áru.


A SzEK.org a Vedd a neten! program keretében több szintű, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósággal (NFH) kidolgozott minősítési rendszert vezetett be még tavaly. Ennek célja, hogy segítse a fogyasztókat, hogy megtalálják a megbízható webshopokat. Szeretnék, hogy erősödjön a közel 2 millió interneten vásárló fogyasztó bizalma, és mások figyelmét is ráirányítani a biztonságos online vásárlásra.

 

Ha kíváncsi vagy, mely e-kereskedők csatlakoztak a kezdeményezéshez, a kampány hivatalos oldalán megtekinthető.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi öt új okoseszközt mutatott be

A Xiaomi az AIoT termékek széles választékát mutatta be a mai napon. A vállalat szerint az új okos eszközök komfortosabbá és élvezetesebbé tehetik a mindennapjainkat.  A bemutatott készülékek között volt egy csúcskategóriás router, a Mi Router AX9000, egy hajlított, videójátékra tervezett monitor, a Mi 2K Gaming Monitor 27'', egy elektromos roller, a Mi Electric Scooter 3, a Redmi Buds 3 Pro fülhallgató és egy olaj nélküli, forrólevegős fritőz, a Mi Smart Air Fryer 3.5L.

2021. július 27. 19:08

Tervezd meg a világon az első elektromosjármű-emojit

Az Elektromos Járművek Világnapja alapítói, az ABB és a Green.TV “EVmoji”, azaz elektromosjármű-emoji megalkotására szóló pályázatot hirdet többek között a magyarországi 16 évesek, vagy annál fiatalabbak számára. A nyertes alkotást benyújtják majd az Unicode konzorciumhoz, amelynek feladata a hivatalos emojik véglegesítése és elkészítése. 

2021. július 27. 17:24

A AOC bemutatta új termékcsaládját

Az AOC gaming monitor- és IT-kiegészítő márkája bejelenti új ernyőmárkáját, az AGON by AOC-t. Az új márka konszolidálja az AOC meglévő gaming monitor-, és kiegészítő kínálatát, továbbá új modellekkel bővíti az alkalmi játékosoknak, a versenyző játékosoknak és az ambiciózus esportolóknak szánt portfólióját.

2021. július 27. 15:52

Nyálból mutatja ki a koronavírus jelenlétét az új, otthoni használatra engedélyezett gyorsteszt

A hazai gyógyszertárakban mostantól kapható olyan COVID-19 antigén gyorsteszt, ami a nyálból vett minta alapján képes kimutatni a vírus jelenlétét. A 15 perc alatt eredményt produkáló gyorsteszttel a mintavétel egyszerű és fájdalommentes, így jelentősen megkönnyítheti például a vizsgálattól tartó gyerekek tesztelését. 

2021. július 27. 14:20

A Dell Technologies Omnia szoftverével felgyorsíthatók az innovációs folyamatok

A Dell Technologies új megoldásokat mutatott be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban kezelhetik a nagy teljesítményű számítástechnikai megoldások (HPC), a mesterséges intelligencia (AI) és az adatelemzés egyesítésére irányuló műveleteket. A Dell kibővíti igény szerinti (on-demand) HPC-szolgáltatásait és a Dell EMC PowerEdge szervergyorsítási támogatását is, hogy a szervezetek könnyebben birkózhassanak meg az olyan nagy adatmennyiségű munkaterhelésekkel, mint például a genomszekvenálás a termékfejlesztési szimulációk során.

2021. július 27. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53