Egy kézben a Jófogás és az Expressz

Czipperer Dia, 2014. március 18. 13:51

Az expressz.hu tulajdonosa úgy döntött, kivonul a magyar piacról, az oldalt pedig a jófogás.hu üzemeltetője, a Schibsted Classified Media vásárolta fel.

A TME Csoport kivonul az országból. Ők üzemeltették az expressz.hu-t, amely most a jófogás.hu üzemeltetőjének kezébe kerül. Az oldal jelenleg 400 ezres hirdetői bázissal rendelkezik, és havi több mint egymillió egyedi látogatóval rendelkezik.

 

A jófogás.hu az apróhirdetési oldalak tekintetében nagyon népszerű. Az Ipsos tavalyi felmérése szerint az itt meghirdetett termékeket hamarabb el lehet adni. A kínálat pedig még tovább bővül, ugyanis az expressz.hu-n található termékek jó része felkerül majd a Jófogás oldalára.

 

Budai László, a Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatója az Expressz-felhasználók megnyugtatására elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassák ki ügyfeleiket, így az eddig az expressz.hu-t választó hirdetőket is.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

PR ügynökséget választott a Yuspify

A Clue PR ügynökséget választotta kommunikációs partnerének a Yuspify, ami személyre szabott ajánlásokkal teszi hatékonyabbá a webshopok működését. A megbízás magában foglalja a márka ismeretségének növelését, valamint a PR kommunikációs aktivitások tervezését és megvalósítását.

2021. június 18. 13:16

Világelső innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is rendkívül sokat profitálhatnak.

2021. június 17. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40