IAITAM ACE konferencia Budapesten

forrás: Prím Online, 2014. április 14. 10:01

Május 26. és 28. között tartják hazánkban az első éves európai IAITAM ACE konferenciát, amelyen számos IT szakember jelen lesz, hogy megvitassák a legújabb IT eszközgazdálkodási trendeket.

Az International Association of Information Technology Asset Managers, röviden IAITAM egyének és szervezetek számára létrehozott szakmai szervezet, melyet 2002-ben jegyeztek be hivatalosan. Működését az az igény hívta életre, hogy szükség van egy központi szervezetre, amely foglakozik az IT hardver és szoftver eszközmenedzsment egyre bővülő tudástárával.

 

A szervezet konferenciát szervez Budapesten, május 26. és 28. között, ahol a három nap alatt különböző területekről érkező szakemberek vitatják majd meg a legújabb IT eszközmenedzsment trendeket, és annak hatásait az üzleti tevékenységekre és a jövedelmezőségre. Jelen lesznek többek között pénzügyi, biztonsági, beszerzési, műszaki vezetők, valamint számos informatikai szakember is.

 

Miért érdemes részt venni a rendezvényen?

 

— Amerikai, kínai, indiai piac felé érdeklődő IT szakemberek tudnak találkozni Magyarországról és környékéről megfelelő potenciális partnerekkel

— Egy év tagság jár a szervezetben

— A résztvevők meghívót kapnak a Las Vegas-i eseményre is

— Tanulási és networking lehetőség

— Software minősítési tanúsítványt kaphatnak

 

 

 

A programról bővebben angolul a csatolt anyagban olvashatnak: IAITAM2014EuropeanACE_ScheduleAtAGlance.pdf, az eseményre regisztrálni pedig a hivatalos oldalon lehet.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom digitalizációs kampányait díjazta a legrangosabb nemzetközi PR-verseny

Az IPRA által évente meghirdetett Golden World Award a legjelentősebb globális kommunikációs szakmai elismerés, mely a legkiválóbb PR projekteket díjazza. A Magyar Telekom két, digitalizációs céllal született programjának kommunikációja is elnyerte a nemzetközi szervezet díját és az ezzel járó szakmai elismerést.

2021. augusztus 4. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52