Új kommunikációs vezető a Canon Hungáriánál

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 22. 16:32

Kováts Botond a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakember legfőbb célkitűzésének azt tekinti, hogy megmutassa a vásárlóknak azokat a gyakran meglepetést okozó, felhasználói előnyöket és káprázatos technikai újdonságokat, amelyeket a Canon termékei kínálnak.

 

Kováts Botond a Canon Europe hazai leányvállalata, a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A szakember szerint bőven van mit még erőteljesebben megmutatni a Canon innovációiból.

 

Az új vezető marketing és kommunikációs szakterületen szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik. A Canon Hungáriához a Morpho Communicationtől került, ahol stratégiai és PR projektekben vett részt. Ezt megelőzően kilenc éven át nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott, majd pedig hét évig vezette a Samsung kommunikációs és marketing tevékenységét Magyarországon.

 

Kováts Botond kinevezéséről elmondta: „Azt szeretném elérni, hogy a fogyasztók körében közel olyan magas legyen a Canon márka iránti kötődés, mint amilyet házon belül a kollégáim részéről megtapasztaltam. Úgy gondolom, rengeteg pozitív meglepetés és lehetőség van ebben a vállalatban és termékeiben, amit a vásárlóink és partnereink egyaránt örömmel fogadnak majd.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59