Új programigazgató a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójában

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 5. 14:15

A Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Temesvári Marietta kinevezését a közép-európai régió programigazgatói posztjára. Temesvári Marietta a továbbiakban a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Temesvári Marietta lesz a jövőben felelős a régió SPT tévécsatornáinak programstruktúrájáért. Marietta visszatérőnek számít a Sony Pictures Entertainment és az AXN életében: 2003 és 2008 között fontos szerepet játszott a csatorna elindításában.

 

Rossiter az új programigazgató kinevezésével kapcsolatosan kifejtette, hogy nagyon örülünk, hogy Mariettát újra a csapatukban üdvözölhetik. „Biztos vagyok benne, hogy jelentősen hozzájárul majd az AXN közép-európai régiójának további sikeréhez, mivel komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik a televíziós tartalomszolgáltatás valamennyi területén.”

 

Temesvári Marietta, az új programigazgató

 

Marietta több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a médiaiparban, többnyire a programming területén dolgozott. Az SPT Networks-höz a Viacomtól érkeik, ahol a kelet-európai és izraeli  zenei és ifjúsági, valamint szórakoztató csatornák igazgatója volt. Az elmúlt években hozzájárult számos csatorna fejlődéséhez, növekedéséhez és a nézőszám emelkedéséhez. Október elejétől pedig új szerepkörében, az SPT programigazgatójaként mutatkozhat be.

 

A SPT Networks közép-európai portfóliója olyan népszerű márkákat foglal magába, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióba összesen 13 helyi igényekre szabott csatorna tartozik 14 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

 

Kép: kreativ.hu

Kulcsszavak: +céginfó TV AXN

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01