Új felhőalapú megoldásokat vezet be az Oracle

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 24. 16:34

Számos vállalatnak van szüksége korszerű szoftveres megoldásokra a szállítmányozás nemzetközi viszonylatú tervezéséhez és lebonyolításához. Mindeddig azok, amelyek felhőalapú megoldást kerestek számos helyszínre vagy országra kiterjedő, összetett, dinamikus logisztikai és kereskedelmi tevékenységeik szervezéséhez, azzal a dilemmával szembesültek, hogy a felhőben működő alkalmazások funkciószegények, a funkciógazdag szoftverek pedig nem képesek kihasználni a felhő nyújtotta lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy a vállalatok ne kényszerüljenek ilyen nehéz döntésre, az Oracle megjelentette piacvezető vállalati szállítmányozási és nemzetközi szállítástervezési megoldásainak felhőalapú változatait Oracle Transportation Management Cloud és Oracle Global Trade Management Cloud néven.

Így a hagyományos, helyszíni telepítésű rendszerek mellett lehetőség van a gyorsan üzembe helyezhető felhőalapú megoldások bevetésére, amelyek a kis cégektől a legnagyobb vállalatokig rugalmasan szolgálják ki az igényeket, és hatékonyabb alternatívát kínálnak az eddigi működéshez képest. Az Oracle Cloud szolgáltatásportfólió részeként kínált új megoldások egységes platformon támogatják a szállítmányozást, biztosítva a vámügyi és kereskedelmi előírásoknak való megfelelést. Segítségükkel garantálható a vállalati szintű rendelkezésre állás, adatbiztonság és méretezhetőség.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági terve 30%-os energiamegtakarítást hoz az ABB gyárnak

Az ABB frosinonei gyárának fenntarthatósági stratégiája első lépésben korszerűsített hardvermegoldást és felhőalapú energiagazdálkodást alkalmaz a hatékonyság számottevő növelése érdekében.

2021. augusztus 2. 11:13

Itt az ABB ingyenes ROI kalkulátora

Az ABB Ability Energy and Asset Manager ROI kalkulátor előrejelzése szerint az energiamegtakarítás nagysága akár a 30%-ot, a karbantartás költségeinek csökkenése pedig a 40%-ot is elérheti.

2021. augusztus 2. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53