Az LG G3 QuickCircle okostokján át elérhetők a legfontosabb funkciók

forrás: Prím Online, 2014. december 5. 13:39

Az LG vezető okostelefonja képességeihez illő tokot is kapott, amelynek ablaka hozzáférést enged az alapvető mobilfunkciókhoz, miközben trendi külsőben védi is a készüléket. A QuickCircle tok többféle színben kapható.

A rózsaszín, türkizkék, fehér, sötétszürke vagy barna színekben pompázó okostok ablakán át maximálisan hat alkalmazás érhető el. Ebből a hatos listából mi választhatjuk ki melyek a számunkra fontos funkciók. A Beállítások menüpont alatt az ablakon át megjelenő órának a stílusát is megváltoztathatjuk és a tok felnyitásával a menü teljes tartalma elénk tárul. Hívásainkat fogadhatjuk és elutasíthatjuk becsukott tok mellett és a hívásinformációkat is elérjük, ahol pedig lefele görgetéssel az egész listát átnézhetjük. Az új üzenetek elérését is lehetővé teszi a kerek ablak, valamint fotózhatunk is így, ha nem szeretnénk változtatni az alapvető exponálási beállításokon.

 

Nagyon hasznos a zenelejátszáshoz való hozzáférés, hiszen utazás közben elég csak a csukott tokon át elindítani a zenét. Lépéseink számát, a napi elégetett kalóriánkat és aktivitás listánkat is egy mozdulattal elérjük a QuickCircleTM toknak köszönhetően az LG Health Appra kattintva.

 



A QuickCircle tok az LG által fejlesztett Knock Onnal, azaz dupla koppintással aktiválódik, ami alapvetően egy design órát jelenít meg és egy elhúzó mozdulattal érhetjük el a tok nyújtotta funkciókat. 

Az LG idén bemutatta a világ első QuickCircle tokra fejlesztett mobiltelefonos játékát, a Puppy Pop-ot. Ezzel útközben játszani is lehet a készüléken anélkül, hogy felnyitnánk a tokot. Játék közben pedig tudjuk fogadni a hívásokat, megnézni az időt vagy akár fotózni is. A Puppy Pop egy ingyenes „párosíts össze hármat” típusú puzzle játék, amelyben vonalat kell húzni három vagy több azonos kutyuson keresztül a pontgyűjtéshez, és eközben minél többet el kell távolítani a képernyőről a rendelkezésre álló időn belül.

Az LG lehetővé teszi az androidos alkalmazásfejlesztőknek, a letölthető LG QCircle szoftverfejlesztő csomag (SDK) révén, hogy olyan alkalmazásokat és funkciókat fejlesszenek a tokhoz, amelyek annak kerek ablakán keresztül használhatók, a tok felnyitása nélkül. A szoftverfejlesztő csomag a következő weboldalról tölthető le: developer.lge.com.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05