LG Watch Urbane: jön az LG elegáns, fémházas okosórája

forrás: Prím Online, 2015. február 17. 12:22

Fémházas, Android Wear operációs rendszert futtató luxuskategóriájú okosórát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) szakmai kiállításon. Az LG Watch Urbane neve arra a kifinomult, kozmopolita szellemre utal, amely tervezését jellemezte, az eszközt emellett páratlan technológiai megoldások és teljesítménymutatók jellemzik. Az új okosóra tökéletes eszköz mindazoknak, akik a stílust és a technológiát szeretnék ötvözni mindennapjaik során.

Folytatja az előd LG Watch R hagyományait a márka legújabb fejlesztése, az LG Watch Urbane – előbbi volt ugyanis a körszámlappal rendelkező okosóra, Plastic OLED (P-OLED) technológiájú kijelzővel, amit 2014 októberében mutatott be a vállalat. A Watch R dizájnja a sportos eleganciát, az aktívabb életvitelt vette alapul, az LG Watch Urbane pedig egy elegánsabb és vékonyabb kialakítással nők és férfiak számára is elegáns, ideális viseletet jelent. A luxusóra-gyártás hagyományait követő kialakítású LG Watch Urbane a klasszikus dizájnt és az innovatív funkciókat házasítja, így visz kényelmet és stílust a felhasználók mindennapjaiba, még magasabbra téve az elődmodell által emelt mércét.

 Az LG Watch Urbane a Watch R-ben debütált 1,3 hüvelykes, kör alakú P-OLED kijelzővel érkezik, a szűkebbre tervezett keret azonban kecsesebb vonalakat, elegánsabb megjelenést eredményez. A LG Watch Urbane mindenben megfelel a minőségi karórákkal szembeni elvárásoknak, így tökéletes divat-kiegészítőként is használható. A Watch Urbane rozsdamentes acél háza polírozott ezüst és arany kivitelben lesz elérhető, hozzá illő, valódi varrott bőrből készült szíjjal a klasszikus dizájn érdekében. A szíj bármilyen 22 milliméter szélességű modellre kicserélhető, így akár az alkalomnak, akár viselője hangulatának megfelelően változtatható az óra összhatása. Az intuitív, érintőképernyős felhasználói felület révén pedig az LG Watch Urbane minden, legalább Android 4.3-at t futtató okostelefonnal kompatibilis.

 A G Watch R-hez hasonlóan az LG legújabb Android Wear eszközét is szívritmus-monitorozó (photoplethysmography, PPG) szenzorral szerelték, ez viselője szívfrekvenciáját és átlagos pulzusát méri, például edzések alkalmával. Az Always-On funkció lehetővé teszi, hogy a kijelző folyamatosan bekapcsolt állásban legyen, alapesetben természetesen csökkentett fényerővel, az akkumulátor igénybevételének csökkentése érdekében.

A termék megjelenését és a várható árakat az egyes piacokon a vállalat a későbbiekben jelenti majd be.

 Jellemzők:

·    Chipset: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
·    Operációs rendszer: Android Wear Kijelző: 1,3 hüvelyk P-OLED (320 x 320, 245ppi)
·    Méret: 45,5 x 52,2 x 10,9 mm Memória: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
·    Akkumulátor: 410mAh
·    Szenzorok: 9 axis (giroszkóp/ gyorsulásmérő / iránytű) / barométer / PPG (szívfrekvencia-szenzor)
·    Szín: Arany / Ezüst
·    Egyéb: Por- és vízálló (IP67)

Kulcsszavak: okosóra LG Watch Urbane LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35