Vezető MPS szolgáltató a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. március 30. 13:43

A napokban hozta nyilvánosságra legfrissebb infokommunikációs jelentését az InfoTrends. A neves kutatócég a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat (MPS) vizsgáló felmérése szerint a Xerox ennek a szegmensnek a vezető szolgáltatója.

A Xerox lett az MPS szegmens vezető szolgáltatója. Az InfoTrends állásfoglalása szerint a Xerox széleskörű és szegmentált szolgáltatásokkal van jelen az MPS piacon. Mindenféle típusú és méretű vállalkozás számára képes megoldásokat biztosítani, amelyek révén proaktívan képes menedzselni a vállalatok dokumentumkezelési folyamatait anélkül, hogy az ügyfeleinek ezzel bármilyen teendője lenne, illetve emiatt erőforrásokat, embereket kellene átcsoportosítania.

 

A Xerox tavaly indította útjára a menedzselt nyomtatási megoldásainak legújabb generációját, ami három fő pillérre épül: a felmérésre és optimalizálásra, a biztonságra és integrációra, valamint az automatizálásra és egyszerűsítésre. A vállalat előrejelzése szerint a jövőben egyre inkább növekszik az igény az MPS iránt a kis-, közepes – és nagyvállalatok körében. Használatával a nyomtatási feladatok költséghatékonyabban menedzselhetőek, az irodai folyamatok könnyedén digitalizálhatóak bármilyen munkakörnyezetben, és ezzel együtt a cégek még inkább mobilizálhatóak, versenyképesebbé tehetőek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35