Vezető MPS szolgáltató a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. március 30. 13:43

A napokban hozta nyilvánosságra legfrissebb infokommunikációs jelentését az InfoTrends. A neves kutatócég a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat (MPS) vizsgáló felmérése szerint a Xerox ennek a szegmensnek a vezető szolgáltatója.

A Xerox lett az MPS szegmens vezető szolgáltatója. Az InfoTrends állásfoglalása szerint a Xerox széleskörű és szegmentált szolgáltatásokkal van jelen az MPS piacon. Mindenféle típusú és méretű vállalkozás számára képes megoldásokat biztosítani, amelyek révén proaktívan képes menedzselni a vállalatok dokumentumkezelési folyamatait anélkül, hogy az ügyfeleinek ezzel bármilyen teendője lenne, illetve emiatt erőforrásokat, embereket kellene átcsoportosítania.

 

A Xerox tavaly indította útjára a menedzselt nyomtatási megoldásainak legújabb generációját, ami három fő pillérre épül: a felmérésre és optimalizálásra, a biztonságra és integrációra, valamint az automatizálásra és egyszerűsítésre. A vállalat előrejelzése szerint a jövőben egyre inkább növekszik az igény az MPS iránt a kis-, közepes – és nagyvállalatok körében. Használatával a nyomtatási feladatok költséghatékonyabban menedzselhetőek, az irodai folyamatok könnyedén digitalizálhatóak bármilyen munkakörnyezetben, és ezzel együtt a cégek még inkább mobilizálhatóak, versenyképesebbé tehetőek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59