A Tisza cipő is ott lesz a SzEK.org konferenciáján

Miért éri meg egy gyártónak webshopot üzemeltetni?

forrás: Prím Online, 2015. május 21. 14:18

Vajon miért is jó egy webshop létrehozása gyártóként? Egy magyar cipőmárka tulajdonosa mesél majd erről az idei SzEK.org konferencián, ahol saját tapasztalataik bemutatásával aknázzák ki a terület nyújtotta lehetőségeket.

Egyelőre ugyan gyerekcipőben jár a Tisza Cipő webáruháza, azonban gyorsan nő a forgalma és az ősszel a francia piacon is ráerősítenek az online értékesítésre. Az indulásnál még kevesebb figyelem jutott a marketingre, azonban most már szakemberek bevonásával igyekeznek népszerűsíteni a szolgáltatást.

Számukra elkerülhetetlen volt, hogy megjelenjenek az online piacon is, Vidák László, a Tisza Cipő ügyvezető igazgatója szerint azonban a speciális termékkör miatt elég sokáig halogatták ezt a lépést, a nagy kihívást az jelentette számukra, hogyan tudják megoldani a cipő méretének beazonosítását. A fő céljuk az volt, hogy mindenki számára könnyen elérhetővé tegyék a termékeiket, és végül tavaly december másodikán elindították a webáruházukat.


Az európai rendelések január 7-től váltak lehetővé, február 4-től pedig a világ bármely pontjáról tudnak vásárolni az emberek. Úgy tűnik,  van is erre igény, ugyanis már Kanadából is érkezett rendelés. 
 

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogyan növlik forgalmukat az online térben, milyen módszereken használnak, a SzEK.org konferencián megtudhatjátok.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Idén Szemerédi Endrének ítélték a Neumann professzori címet

2021-ben Szemerédi Endre matematikus elméleti számítástechnikához való több évtizedes hozzájárulását, illetve a matematika fejlődése kapcsán végzett munkásságát ismerte el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) szenátusa és a Neumann Társaság  a Neumann János professzori címmel.

2021. május 31. 11:02

Az IAB 2021-ben is keresi a legjobb szakdolgozatot a digitális marketingről

Az IAB Hungary ismét meghirdette pályázatát, melynek keretében a digitális marketing, digitális média témában született legjobb szakdolgozatokat jutalmazza.

2021. május 26. 09:57

Csúcsot döntve telefonáltunk és interneteztünk a járvány második hulláma alatt

A belföldi negyedéves mobilinternet-forgalom 2020 végén túllépte a 126 millió GByte-ot, miközben egy évvel korábban még a 100 millió GByte-ot sem érte el – derül ki a mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mutatóinak alakulását tartalmazó legfrissebb mobilpiaci jelentésből, amelyet tegnap tett közzé a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A hazai telefonhívások forgalma egy év alatt 18 százalékos emelkedéssel 7,1 milliárd percre nőtt 2020 utolsó negyedévére az előző év azonos időszakához képest.

2021. május 7. 09:55

Digitális oktatási platformot indított el hazánkban a Facebook

A Facebook elindította a Get Digital magyar nyelvű változatát, amely egy átfogó digitális oktatási tanterv szülők, tanárok és tizenévesek számára. A benne foglalt tanórák és tananyagok a Harvard Egyetem és a Berkeley Kaliforniai Egyetem által rendelkezésre bocsátott oktatási segédanyagokon alapulnak. A platform magyarországi bevezetése a Skool civil szervezettel együttműködésben történt.

2021. április 14. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40