Az USA-ban már lehet használni a Facebook Messenger fizetési megoldását

Czipperer Dia, 2015. július 6. 10:21

A Facebook Messenger fizetési megoldása az egész Egyesült Államokban elérhetővé vált. Így néhány kattintással már az appon keresztül is lehet pénzt küldeni a barátoknak.

David Marcus, a Facebook alelnöke jelentette be, hogy a Facebook Messenger új szolgáltatása, az appon belüli fizetési megoldás az Egyesült Államok teljes területén elérhetővé vált.

 


A hírt egy Facebook posztban közölték, ahol azt is kifejtették, hogy a fizetési megoldás egyszerű és biztonságos.

 

A felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy a bankkártya adataikat megadják az alkalmazásban, és a Messenger partnereknek bármikor küldhetnek pénzt. Egy adott beszélgetés elindítása után látszik a „$” ikon, amely révén lehet küldeni a pénzt.  Itt a „Pay”, vagyis a fizetés opcióra kattintva lehet másoknak pénzt küldeni. Egyelőre még csak a bankkártyás fizetés működik, a hitelkártya adatokat még nem lehet megadni.

 

A fizetési megoldás egy régóta várt funkció, melyet a vállalat idén márciusban mutatott be.

 

Forrás: Mashable.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitalizáció hozza helyzetbe a hazai vállalkozásokat

A Vodafone Group megbízásából átfogó tanulmány készült az EU tagországok gazdaságának és társadalmának digitális fejlettségéről. Az eredmények rámutattak: a digitális fejlettség jelentős nemzetgazdasági befolyással bír. A hazai szolgáltatóknak is köszönhetően Magyarország digitális infrastruktúrája Európa élmezőnyéhez tartozik, a vállalkozásoknak azonban csak egy kis része használja ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket. Ennek apropóján a Vodafone összegyűjtötte, mely területeken javulhat a hazai vállalkozások hatékonysága és versenyképessége, valamint hol válhatnak eredményesebbé az online tér adta lehetőségek kiaknázásában.

2021. május 16. 13:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35