Elektronikus szerződéskötésre áll át a Vodafone

forrás: Prím Online, 2015. november 23. 15:19

A Vodafone Magyarország teljes egészében átáll az elektronikus szerződéskötésre, így a korábbinál sokkal gyorsabban és környezetkímélőbb módon kerülhet sor az új szerződések megkötésére, valamint a régebbiek meghosszabbítására vagy módosítására.

A Vodafone 2015. november 23-tól érvényes Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSzF) megfelelően az üzletekben a szerződéskötés és módosítás elektronikusan, tabletek segítségével történik – az ügyfél táblagépen olvashatja el a szerződési feltételeket és azon is írhatja alá azt.

Az elektronikus szerződéskötéssel az átlagos ügyintézés ideje várhatóan az egy harmadával rövidebbé válik, mivel nem lesz szükség papírok nyomtatására, másolására és szkennelésére sem. A korábbi szerződések első módosítása esetén egy egyoldalas papíralapú módosítás aláírását követően a meglévő Vodafone ügyfelek is azonnal élvezhetik az elektronikus szerződéskötés előnyeit.

A gyorsabb és kényelmesebb szerződéskötés részeként az ügyfél a saját szerződése példányát, valamint az ÁSzF elérhetőségét tartartalmazó linket is elektronikusan, e-mailben kapja meg ezután. Akinek esetleg nincs saját email címe, annak a Vodafone-os munkatársak a szerződéskötés során segítenek létrehozni egy ingyenes e-mail fiókot.

Az elektronikus szerződéskötésnek köszönhetően havonta több, mint 740 ezer oldal papírt ment meg a Vodafone Magyarország.



 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05