Az új Fujitsu PRIMEFLEX vShape-pel felgyorsulnak a virtualizációs folyamatok

forrás: Prím Online, 2015. november 30. 16:18

A FUJITSU PRIMEFLEX vShape integrált rendszer új verziójának bevezetésével a Fujitsu még több lehetőséget biztosít ügyfeleinek a bevizsgált virtualizált kliens és szerverinfrastruktúrák gyors és zökkenőmentes bevezetésére. A PRIMEFLEX vShape referenciaarchitektúra fejlesztései közül említést érdemel a VMware vSphere 6.0 hypervisor és az ETERNUS CS200c S2 integrált mentési eszközre épülő, új mentési koncepció.

A kliens virtualizáció iránt érdeklődő ügyfelek a PRIMEFLEX vShape használatakor kétféle minősített hypervisor – a VMware Horizon és a Citrix XenDesktop – közül választhatnak. A nagyvállalatok, IT- vagy felhőszolgáltatók komolyabb szervervirtualizációs projektjeinél az új verzió már 2400 virtuális gépig skálázható.

A PRIMEFLEX vShape elősegíti az IT-infrastruktúra gyorsabb konszolicióját, így a vállalatoknak kevesebb hardverre van szükségük, és hatékonyabban használhatják ki új eszközeiket, ami csökkenti az üzemeltetés költségeit és erőforrásigényét. A virtualizációs referenciaarchitektúra egyszerű koncepcióval szolgál ennek megvalósításához – Fujitsu PRIMERGY szervereken futó, jól skálázható szabványos komponensekkel (tárolókkal, hálózati elemekkel és virtualizációs szoftverekkel). A PRIMEFLEX vShape egy privát felhő kialakításához is tökéletes alapot nyújt. A megbízhatóság, a stresszmentes működés és a felesleges kockázatok kiiktatása érdekében az összes komponens összehangoltan és egy megoldásként bevizsgálva működik.

A vShape új mentési koncepciója a FUJITSU ETERNUS CS200c S2 mentőeszközre épül. A CS200c a pontosan méretezett hardverek, mentési szoftver és licencek kombinációjával komplett megoldást kínál az átfogó mentési környezet gyors és zökkenőmentes kialakításához. Míg más szállítók külön értékesítik a szoftvert, és kiegészítő hardverek és szoftverek megvásárlását írják elő pl. a hosszú távú adatmegőrzéshez, az ETERNUS CS200c ára minden komponenst tartalmaz. Az ügyfelek sokrétű igényeinek kielégítését deduplikációs technológia és rugalmas licenclehetőségek segítik.

A PRIMEFLEX vShape-ről kapott ügyfél visszajelzések jól érzékeltetik, hogyan képes a költséghatékony, könnyen bevezethető és felügyelhető IT-architektúra megszüntetni az új rendszer önálló megtervezésével és kivitelezésével járó fejfájást annak köszönhetően, hogy a Fujitsu már előre elvégzi és validálja az összes tervezési integrációs és tesztelési lépést. Napjainkban a nagyobb cégekre óriási nyomás nehezedik amiatt, hogy több munkát kell kevesebb munkatárssal elvégezniük. A Fujitsu ezért nagyvállalati használatra is bevizsgálta PRIMEFLEX vShape rendszerét, hogy a nagyobb ügyfelek is kiaknázhassák a kulcsrakész megoldásban rejlő előnyöket.

 

Kulcsszavak: virtualizáció Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A győri egyetem hallgatói segítik a TSPC Csoportot Budapest legnagyobb egészségügyi fejlesztésében

A győri Széchenyi István Egyetem rendkívül fontosnak tartja a gyakorlatorientált képzést és a gazdaság szereplőivel való szoros kapcsolatot. Mindkettőre jó példa a TSPC Csoporttal közös program, amelynek keretében az intézmény építészhallgatói a budapesti Szent János Kórház fejlesztési folyamatában vesznek részt.

2021. július 25. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53