Az új Fujitsu PRIMEFLEX vShape-pel felgyorsulnak a virtualizációs folyamatok

forrás: Prím Online, 2015. november 30. 16:18

A FUJITSU PRIMEFLEX vShape integrált rendszer új verziójának bevezetésével a Fujitsu még több lehetőséget biztosít ügyfeleinek a bevizsgált virtualizált kliens és szerverinfrastruktúrák gyors és zökkenőmentes bevezetésére. A PRIMEFLEX vShape referenciaarchitektúra fejlesztései közül említést érdemel a VMware vSphere 6.0 hypervisor és az ETERNUS CS200c S2 integrált mentési eszközre épülő, új mentési koncepció.

A kliens virtualizáció iránt érdeklődő ügyfelek a PRIMEFLEX vShape használatakor kétféle minősített hypervisor – a VMware Horizon és a Citrix XenDesktop – közül választhatnak. A nagyvállalatok, IT- vagy felhőszolgáltatók komolyabb szervervirtualizációs projektjeinél az új verzió már 2400 virtuális gépig skálázható.

A PRIMEFLEX vShape elősegíti az IT-infrastruktúra gyorsabb konszolicióját, így a vállalatoknak kevesebb hardverre van szükségük, és hatékonyabban használhatják ki új eszközeiket, ami csökkenti az üzemeltetés költségeit és erőforrásigényét. A virtualizációs referenciaarchitektúra egyszerű koncepcióval szolgál ennek megvalósításához – Fujitsu PRIMERGY szervereken futó, jól skálázható szabványos komponensekkel (tárolókkal, hálózati elemekkel és virtualizációs szoftverekkel). A PRIMEFLEX vShape egy privát felhő kialakításához is tökéletes alapot nyújt. A megbízhatóság, a stresszmentes működés és a felesleges kockázatok kiiktatása érdekében az összes komponens összehangoltan és egy megoldásként bevizsgálva működik.

A vShape új mentési koncepciója a FUJITSU ETERNUS CS200c S2 mentőeszközre épül. A CS200c a pontosan méretezett hardverek, mentési szoftver és licencek kombinációjával komplett megoldást kínál az átfogó mentési környezet gyors és zökkenőmentes kialakításához. Míg más szállítók külön értékesítik a szoftvert, és kiegészítő hardverek és szoftverek megvásárlását írják elő pl. a hosszú távú adatmegőrzéshez, az ETERNUS CS200c ára minden komponenst tartalmaz. Az ügyfelek sokrétű igényeinek kielégítését deduplikációs technológia és rugalmas licenclehetőségek segítik.

A PRIMEFLEX vShape-ről kapott ügyfél visszajelzések jól érzékeltetik, hogyan képes a költséghatékony, könnyen bevezethető és felügyelhető IT-architektúra megszüntetni az új rendszer önálló megtervezésével és kivitelezésével járó fejfájást annak köszönhetően, hogy a Fujitsu már előre elvégzi és validálja az összes tervezési integrációs és tesztelési lépést. Napjainkban a nagyobb cégekre óriási nyomás nehezedik amiatt, hogy több munkát kell kevesebb munkatárssal elvégezniük. A Fujitsu ezért nagyvállalati használatra is bevizsgálta PRIMEFLEX vShape rendszerét, hogy a nagyobb ügyfelek is kiaknázhassák a kulcsrakész megoldásban rejlő előnyöket.

 

Kulcsszavak: virtualizáció Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Automatizált belső szállítás

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) globális piacvezetője, a Mobile Industrial Robots bemutatja a MiR250 Hook-ot, amely jelenleg az egyetlen olyan piacon elérhető AMR megoldás, amelyik automatikusan képes kocsikat begyűjteni, illetve vontatni. A MiR Hook 250 modul egy, a MiR leggyorsabb és legkompaktabb robotja - a rendkívül dinamikus környezetben és emberek mellett is könnyedén és hatékonyan közlekedő MiR250 - számára kifejlesztett fedélzeti modul. Az új és szabadalmaztatott kocsi-vontató robotmegoldás a 2016-ban bemutatott MiRHook továbbfejlesztett változata, amely az új robot robosztusságával és pontosságával együttvéve kiváló példával szolgál a dán mobil robotgyártónál azóta végbemenő gyors ütemű termékfejlesztésre.

2021. június 18. 10:34

Világelső innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is rendkívül sokat profitálhatnak.

2021. június 17. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40