A Check Point tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” minősítést az NSS Labs-től

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 11:14

A világ legnagyobb „pure-play” biztonságtechnikai vállalata, a Check Point Software Technologies Ltd. tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” („recommended”) étékelést az NSS Labs-től.

Ez alkalommal az új generációs tűzfal teszten (Next Generation Firewalls – NGFW) szerezte meg a minősítést a vállalat (immáron ötödik alkalommal), méghozzá a legmagasabb (99,8%) block rate szintet érte el az NSS Labs Exploit Library-nél, illetve a legmagasabb biztonság hatékonysági eredményt (99,6%).

 

A független biztonsági termék tesztek és kutatások terén vezető szerepet játszó NSS Labs közismerten az iparág legátfogóbb külsős vizsgálatait végzi, a való világ kihívásainak megfelelő kutatásokat és elemzéseket kínál a vállalatoknak, a kormányzati szerveknek, és a legkülönbözőbb méretű szervezeteknek. Az NSS Labs biztonsági hatékonysággal kapcsolatos vizsgálatai a kereskedelmi, a nyílt forrású és a szabadalmazott eszközök széles körét használó mérnökök alapos ismereteit aknázzák ki.

 

Az NSS Labs 2016 NGFW Check Point megoldásokkal kapcsolatos jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 99,8% biztonsági eredmény az NSS Exploit Library-nél
  • 100% védelem az evasion technikák ellen
  • 100% stabilitás és megbízhatóság
  • 100% védelem a legfontosabb alkalmazási területeken 
  • ötödik alkalommal kapta meg az NGFW „ajánlott” („recommended”) étékelést
  • tizenegyedik alkalommal kapta meg az NSS „ajánlott” („recommended”) étékelést

 

„Ügyfeleink elsősorban azért fektetnek be biztonsági rendszerekbe és hozzák létre őket, hogy megakadályozzák a hackerek és a rosszindulatú programok bejutását a hálózataikba és rendszereikbe; ez pedig csak az iparág legjobb eredményeket felmutató technológiáival érhető el,” - mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese. „Az, hogy az NSS Labs-nél a legjobb eredményt értük el a fenyegetések beazonosítása és blokkolása terén, bizonyítja, hogy a Check Point a legmagasabb szintű biztonságot kínálja ügyfelei számára.”Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52