KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

forrás: Prím Online, 2016. március 21. 15:18

Kimondottan a kis- és középvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszerrel, a deep.erp-vel bővítette palettáját az XAPT annak érdekében, hogy tovább erősítse magyarországi jelenlétét.

A magyar tanácsadó és szoftverfejlesztő cég meglátása szerint a Microsoft Dynamics NAV és AX rendszerei az elmúlt években feljebb pozicionálódtak, ezért a KKV-k igényeihez jobban igazodó rendszerrel állt elő. „Az XAPT több mint 15 éves fejlesztői és tanácsadói tapasztalatot szerzett a nagyvállalatok vállalatirányítási rendszereinek terén. Ezt az értékes tudást szeretnénk most felajánlani a magyar KKV szektornak." – mondta Czere Márk az XAPT Értékesítési és Marketing Vezetője. "Egyre erősebb kereslettel találkoztunk a kisebb, főleg 5-20 felhasználót igénylő rendszerek iránt, ahol egy agilis, gyorsan bevezethető, dobozos megoldásra van szükség. Meggyőződésem, hogy a deep.erp–vel minőségi megoldást biztosítunk a szektor számára."

 

A deep.erp egy rugalmasan paraméterezhető dobozos vállalatirányítási rendszer, melyet kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire hangoltak. Az okos funkciói segítségével könnyebbé és tevékenyebbé válnak a munkanapok. A rendszer egyes automatizmusai idomulnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. A felszabadult időt operatív, értékteremtő feladatok elvégzésére fordíthatják a munkatársak. A döntéshozók számára rendkívül kényelmes, hogy a rendszer valós idejű adatokat és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi és egyéb tevékenység folyamataihoz. Egy helyen fogja össze az adatokat, növeli az átláthatóságot és segíti a tervezhetőséget. A felhasználó azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.

 

„Egy ERP rendszer bevezetése elengedhetetlen azon cégek számára, akik az ad hoc ügyvitelből – az egyre komplexebbé váló folyamataik miatt - átlépnének egy szervezettebb működési formába. Egy idő után már nem lehet telefonon, excel táblázatokból vagy fejből irányítani egy egyre növekvő vállalkozást. A deep.erp minőségi ugrást biztosít e fejlődésben lévő cégek számára. A deep.erp forradalmasítja a kis- és középvállalkozások belső folyamatait. Mindezt kiemelkedő ár-érték arányú konstrukcióban.” – hangsúlyozta Czere Márk.

 

Az XAPT több mint 350 vállalatirányítási rendszert vezetett be, ez a tapasztalat is biztosíték arra, hogy az ügyfelek az XAPT hagyományosan kifejezetten erős tanácsadásának eredényeiből részesüljenek. A pontos igényfelmérést követően akár 10 napon belül bevezethető a deep.erp, beleértve a szükséges oktatásokat is. A rendszer használata nagyon intuitív és jól illeszkedik a mindennapi gondolkodásmódhoz. A felhasználói felületen bárki könnyen elnavigál, akinek ismerős a Microsoft Office környezet.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35