KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

forrás: Prím Online, 2016. március 21. 15:18

Kimondottan a kis- és középvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszerrel, a deep.erp-vel bővítette palettáját az XAPT annak érdekében, hogy tovább erősítse magyarországi jelenlétét.

A magyar tanácsadó és szoftverfejlesztő cég meglátása szerint a Microsoft Dynamics NAV és AX rendszerei az elmúlt években feljebb pozicionálódtak, ezért a KKV-k igényeihez jobban igazodó rendszerrel állt elő. „Az XAPT több mint 15 éves fejlesztői és tanácsadói tapasztalatot szerzett a nagyvállalatok vállalatirányítási rendszereinek terén. Ezt az értékes tudást szeretnénk most felajánlani a magyar KKV szektornak." – mondta Czere Márk az XAPT Értékesítési és Marketing Vezetője. "Egyre erősebb kereslettel találkoztunk a kisebb, főleg 5-20 felhasználót igénylő rendszerek iránt, ahol egy agilis, gyorsan bevezethető, dobozos megoldásra van szükség. Meggyőződésem, hogy a deep.erp–vel minőségi megoldást biztosítunk a szektor számára."

 

A deep.erp egy rugalmasan paraméterezhető dobozos vállalatirányítási rendszer, melyet kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire hangoltak. Az okos funkciói segítségével könnyebbé és tevékenyebbé válnak a munkanapok. A rendszer egyes automatizmusai idomulnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. A felszabadult időt operatív, értékteremtő feladatok elvégzésére fordíthatják a munkatársak. A döntéshozók számára rendkívül kényelmes, hogy a rendszer valós idejű adatokat és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi és egyéb tevékenység folyamataihoz. Egy helyen fogja össze az adatokat, növeli az átláthatóságot és segíti a tervezhetőséget. A felhasználó azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.

 

„Egy ERP rendszer bevezetése elengedhetetlen azon cégek számára, akik az ad hoc ügyvitelből – az egyre komplexebbé váló folyamataik miatt - átlépnének egy szervezettebb működési formába. Egy idő után már nem lehet telefonon, excel táblázatokból vagy fejből irányítani egy egyre növekvő vállalkozást. A deep.erp minőségi ugrást biztosít e fejlődésben lévő cégek számára. A deep.erp forradalmasítja a kis- és középvállalkozások belső folyamatait. Mindezt kiemelkedő ár-érték arányú konstrukcióban.” – hangsúlyozta Czere Márk.

 

Az XAPT több mint 350 vállalatirányítási rendszert vezetett be, ez a tapasztalat is biztosíték arra, hogy az ügyfelek az XAPT hagyományosan kifejezetten erős tanácsadásának eredényeiből részesüljenek. A pontos igényfelmérést követően akár 10 napon belül bevezethető a deep.erp, beleértve a szükséges oktatásokat is. A rendszer használata nagyon intuitív és jól illeszkedik a mindennapi gondolkodásmódhoz. A felhasználói felületen bárki könnyen elnavigál, akinek ismerős a Microsoft Office környezet.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09