Az Invitel reakciója az NMHH-bírságra

forrás: Prím Online, 2016. április 12. 12:56

Tegnap délután a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményt adott ki az Invitelre kiszabott bírság témájában – melyről mi is beszámoltunk. A hírre az Invitel ma délben reagált, amelyet változtatás nélkül közreadunk.

"Az Invitel Távközlési Zrt. értesült arról, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) határozatában első fokon megbírságolta a társaságot a 2015. évben ügyfelei bizonyos körében alkalmazott árképzési gyakorlata miatt.
 
Az Invitel részletesen elemzi a Határozat tartalmát, és ennek fényében dönt az esetleges jogorvoslati lépésekről. A társaság, ahogyan ez idáig, úgy a jövőben is jóhiszeműen, a vonatkozó jogszabályoknak, és hatósági rendelkezéseknek megfelelően jár el.
 
Az Invitel hangsúlyozni kívánja, hogy – amint arról az utóbbi időben számos alkalommal beszámolt, – rendelkezésére álló forrásait a tulajdonában lévő tele-és infokommunikációs hálózat intenzív fejlesztésére fordítja annak érdekében, hogy többszázezer lakossági és üzleti ügyfele részére a lehető legkorszerűbb infrastruktúrát és szolgáltatásokat biztosíthassa."
Kulcsszavak: Invitel NMHH bírság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53