A Schneider Electric első alkalommal a 25 legjobb ellátási lánc között a Gartner listáján

forrás: Prím Online, 2016. június 14. 08:29

A Schneider Electricet, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjét a Gartner 2016-os jelentése a 25 legjobb ellátási lánc közé sorolta. 

A neves elemzőcég múlt hónapban közzétett listája a vezető ellátási láncokat rangsorolja, és egyben kiemeli azok bevált módszereit a logisztikai és stratégiai szervezetek vezetői számára. A Schneider Electric a tavalyi 34. helyezéséről idén a 18. helyre ugrott, így fennállása óta első alkalommal került a legjobb 25 közé. 

 

 

A Gartner riportjában a kiemelkedő eredményeket elért vállalatokat két fő szempont: az üzleti teljesítmény és a szakmai elismertség alapján rangsorolta. A top 25-öt a Fortune Global 500 és a Global 2000 évente kiadott listáján szereplő szervezetek közül választották ki. A Schneider Electric korábban már az előkelő 10. helyet is betöltötte a Gartner 2015-ben kiadott Supply Chain: Europe Top 15 besorolásában.

 

„Célunk, hogy ügyfeleink a világ minden táján egyformán részesüljenek az általunk kínált, egyedi igényekre szabott ellátási lánc előnyeiből. Hisszük, hogy a Gartner besorolása megerősíti a piaci pozíciónkat, és segít minket abban, hogy kategóriavezető ellátási láncokat biztosítsunk” – mondta Annette Clayton, a Schneider Electric ellátási láncért felelős ügyvezető alelnöke. 

 

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A viszonteladók életét segíti a Circle platform

A biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta a Circle-t, a partnerek számára fejlesztett új licenc és előfizetés-kezelő platformját, amely egy helyen vonja össze az eszközök kezelését, a számlavezetést és az e-kereskedelmet, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva.

2021. május 5. 19:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35