Okostelefonos alkalmazások a szervezetfejlesztés szolgálatában

forrás: Prím Online, 2016. június 22. 17:10

A szervezetfejlesztéssel, és tanácsadással foglalkozó Grow, és a kreatív okostelefon alkalmazásokat fejlesztő ARworks ma bejelentette az Evaluter nevű, új, mobil-alapú megoldást, amellyel a kollégák egyszerűen adhatnak visszajelzést egymás szakmai kompetenciáiról. 

Az Evaluter a modern munkakörnyezet elvárásainak megfelelően okostelefonon működik, amelyet egy weben elérhető tartalomkezelő egészít ki.

 

Mármarosi András, a Grow Csoport szenior tanácsadója a bejelentés kapcsán elmondta: „Partnereink visszajelzései alapján, a hazai piacon is egyre nagyobb igény mutatkozott egy komplex, digitális rendszer iránt, amely egyszerre támogatja a szervezeti kultúraváltást, és segíti az elvárt magatartások, kooperáció, és visszajelzési szokások elterjedését is. Erre az igényre reagálva alkottuk meg az Evaluter rendszert, amely gyorsaságával és pontosságával hozzájárul a szervezeti célok eléréséhez.”

 

Az Evaluter tulajdonképpen három alkalmazást kínál: Az első az Evaluter Tréning, melynek használatával a kollégák visszajelzést adhatnak egymás szakmai kompetenciáira, és egyúttal erre vonatkozó kérelmet is kiküldhetnek. A második az Evaluter 360, amely 360 fokos értékelést kínál, és a Tréninghez hasonló elven működik. A harmadik pedig az Evaluter CL, melynek használatával egy szervezet belső részlegei küldhetnek visszajelzést a szolgáltatások minőségéről. Mindhárom alkalmazáshoz tartozik egy weben elérhető tartalomkezelő rendszer (CMS), melyen keresztül a HR terület folyamatos, átlátható visszajelzést kap a szervezeti értékelések állapotáról.

 

  

Az Evaluter rendszer előnye, hogy a tréningeket, kompetenciákat szervezetre, vagy akár részlegre is lehet szabni, így az adott vállalati céloknak mindig megfeleltethetők. A visszajelzések eredményeket a rendszer valós időben rögzíti, később azokat idősorosan meg lehet tekinteni az alkalmazásban, az aggregált eredményeket pedig a CMS rendszerben.

 

Az Evaluter mobilalkalmazások technikai fejlesztését a kreatív alkalmazásfejlesztésben élenjáró ARworks végezte el. „Az Evaluter felhasználói felületének megtervezésekor kiemelten figyeltünk arra, hogy a kollégák számára könnyen befogadható, és a mindennapi munka során is zavartalanul működő alkalmazás szülessen. A gyors visszajelzések gyűjtéséhez a mobiltelefon a legmegfelelőbb eszköz, hiszen naponta többször, de rövidebb időközönként használjuk, például várakozás közben, liftben állva, vagy épp munkába menet” – mondta Budaházy Szabolcs, az ARworks ügyvezetője és alapítója.

 

A céges okostelefonok mellé egyre többször járul valamilyen céges alkalmazás, úgynevezett enterprise app, így a kollégák a levelezésen kívül, egyéb, munkával kapcsolatos feladatokat is elvégezhetnek útközben. Erre jó példa az Evaluter, ami iOS és Android rendszerű telefonokra tölthető le.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01