A Halott Pénz is az Xperia X okostelefont választotta

forrás: Prím Online, 2016. június 24. 07:47

Már megvásárolható az új Xperia X okostelefon, amely teljesen új megjelenéssel, fejlett kamera technológiával, UX-szel és okos akkumulátorkezeléssel járul hozzá a gördülékenyebb mindennapokhoz. 

Az ideális fesztiváltelefon

Az Xperia X okostelefont választotta a Halott Pénz csapata is, mivel számukra a 2 napos akkumulátor üzemidő és a spontán készített éles fotók egyaránt fontosak a fellépések és utazások során.

 

„Az Xperia X prediktív hibrid autofókuszával olyan, mint az anyukám, aki mindig előre tudja a következő lépésemet. Így búcsút inthetek az elmosódott fotóknak” – mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

 

 

„A legjobban azt bírom ebben a telefonban, hogy 2 napot is kibír az akksija, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkoznom, mégis mindig elérhető vagyok bárhol is legyek” – tette hozzá Járai Márk, a Halott Pénz énekese.

 

A kiszámíthatatlant előre látni nehéz, de nem lehetetlen – az új generációs Xperia kamera egy teljesen új szintre emeli a spontán fotózást, így éles fókusszal készíthetsz képeket a pillanat hevében is. A gyártó a teljesen új prediktív hibrid autofókuszt a Sony α fényképezőgépek mérnökeivel együttműködésben fejlesztette ki, mely előrevetíti a kiválasztott alany mozgását, így tökéletes fókusszal, elmosódás nélküli fotókat kapunk. 

 

Az innovatív funkciók egy fejlettebb akkumulátort igényelnek, ezért az Xperia X okostelefont a Sony továbbfejlesztett, adaptív akkumulátor kezelésével szerelték fel, mely akár két napos üzemidőt1 biztosít. Nemcsak tovább bírja egyetlen töltéssel, hanem a Sony által beépített Qnovo adaptív töltési technológiának köszönhetően az akkumulátor élettartama akár kétszeresére2 is nőhet. Az Xperia X Qualcomm Snapdragon 650 processzorral érkezik az ultragyors kapcsolat biztosítása érdekében. 

 

Az egységesített dizájn koncepció részeként a Sony formatervezői kiválasztották a legjobb anyagokat és megtervezték a legideálisabb íveket, hogy az Xperia X a lehető legtermészetesebben illeszkedjenek a tenyérbe. Az Xperia X okostelefon a szélein lekerekített üveg kijelzővel, egybefüggő keretben érkezik, amely kellemesen illeszkedik a kézbe.

 

 

Válts az új Xperia X okostelefonra, és Tied lehet 12 prémium film 

A Sony Mobile további két meglepetéssel kedveskedik az Xperia X vásárlóknak. Minden Xperia X tulajdonos ajándékként 12 prémium filmet tölthet le az Xperia Lounge applikáción keresztül a Privilege Plus exkluzív kínálatából. A promócióval kapcsolatos bővebb információkat az Xperia Lounge applikációban olvashatsz.

 

Hangot adunk hűségednek!

A Sony Mobile egy Sony SBH60 sztereó bluetooth headsettel ajándékozza meg azokat az Xperia X vásárlókat, akik ismét ezt a márkát választották. Az ajándék fejhallgató igényléshez egy online regisztráció szükséges. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35