Újabb 100 ezer háztartásban, már az Invitelnél is látható lesz a Sláger TV

forrás: Prím Online, 2016. december 6. 15:15

A Tematic Media Group televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába, így újabb, jelentős számú tévénéző élvezheti a Tematic két legnépszerűbb csatornájának műsorait.

„Elégedettséggel tölt el, hogy visszakerültünk az Invitel kábeltelevíziós rendszereire és biztos vagyok benne, hogy az új nézők is örömmel veszik, hogy láthatják az egyik legnépszerűbb magyar zenecsatornán a régi, jól megszokott műsorokat, illetve új produkciókat,  mint amilyen a Bencze Házhoz Megy, ahol Bencze Attila műsorvezető ismert sztárokkal otthonukban beszélget, vagy a Bajnokok Listája, ahol népszerű sportolóink mutatják be kedvenc dalaikat. A Fishing&Hunting Channel egy hobbicsatorna, mely páratlan abban az értelemben,  hogy az egyetlen olyan tematikájú Magyarországon, amely gyönyörű természeti környezetben forgatott, horgászattal és vadászattal kapcsolatos műsorokat sugároz – nem csak pecásoknak, vadászoknak" - mondta Csüllög Sándor a TMG terjesztési igazgatója.

 

„Számunkra stratégiai cél, hogy az ügyfeleinknek a lehető legváltozatosabb témákat kínáljuk az Invitel TV csatornaválasztékában. Figyeljük a magyar piacon igényelt TV csatornákat, és ezek közül a kevésbé nézett, vagy csökkenő népszerűségű csatornák elengedésével választunk régi vagy új, de mindenképpen izgalmas tévéket. A zene, a sláger örökzöld igény, és ezért örülök, hogy az Invitelnél már a Sláger TV is a zenei választék része lesz. A horgászok, vadászok és természetkedvelők régi vágya teljesül azzal, hogy a legnépszerűbb magyar pecás csatorna nálunk is elérhető lesz. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak szerzünk örömet azzal, hogy a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól megtalálható lesz az IPTV és digitális kábeltévé szolgáltatásunkban” – tette hozzá Müller Mihály, az Invitel tartamszolgáltatásokért felelős vezetője.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung TV formatervezésének története

A 2006-ban bemutatott keskeny Bordeaux LCD TV-től, egészen a legújabb, 2021-es Neo QLED  8K modellekig, a Samsung dizájnfilozófiája számos egyedülálló készülék megalkotásához vezetett. A televíziók kialakítása a hatékonyságra és a felhasználóbarát megoldásokra fókuszál, amelyeket világszerte kedvelnek a tévénézők. 

2021. július 25. 16:08

Az ELTE Informatikai Kar tovább erősítette pozícióját a felsőoktatásban

Az ELTE Informatikai Kar idei felvételi eredményei a növekedésről, a felsőoktatási rendszerben elfoglalt pozíció további erősödéséről szólnak. Fontos, hogy az egyes képzési területeken a felvételt nyert hallgatók számának emelkedése a minőség emelkedésével jár együtt. Ezt legjobban az mutatja, hogy az átlagpontszám a tavalyihoz képest is emelkedett, immár 450 pont.

2021. július 25. 12:10

A győri egyetem hallgatói segítik a TSPC Csoportot Budapest legnagyobb egészségügyi fejlesztésében

A győri Széchenyi István Egyetem rendkívül fontosnak tartja a gyakorlatorientált képzést és a gazdaság szereplőivel való szoros kapcsolatot. Mindkettőre jó példa a TSPC Csoporttal közös program, amelynek keretében az intézmény építészhallgatói a budapesti Szent János Kórház fejlesztési folyamatában vesznek részt.

2021. július 25. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53