A DELL XPS 13 laptoppal nem maradsz le a fesztiválokról

forrás: Prím Online, 2018. július 30. 12:15

Extravagáns ruhák, színes kiegészítők, koncert a nagyszínpadon, számtalan izgalmas program és felejthetetlen napok a barátokkal. Számodra is ezt jelenti a fesztiválszezon? Már napokkal előtte izgatottan készülsz, ott vagy a legnagyobb bulik közepén és szíved szerint az összes fesztiválon részt vennél? 

Szuper lenne, ám a munkád és más kötelességek miatt sajnos fel kell állítanod a fontossági sorrendet és szelektálni a programok közül. A kesergésre ellenben semmi okod! Már szinte bárhonnan átélheted kedvenc előadóid fergeteges hangulatú koncertjeit, a Dell XPS 13 laptopnak köszönhetően!

A könnyen hordozható gép élénk és ragyogó képei úgy adják vissza az eseményeket, ahogy azok valóságban is történnek. A 8. generációs processzornak és a legújabb technológiáknak köszönhetően zökkenőmentes lesz a live stream, a kép nem akadozik és minden pillanatot akkor és úgy élhetsz át, mintha te is ott lennél a fesztiválon. A Dell Cinema Sound gondoskodik arról, hogy kedvenc zenekarod koncertjét stúdióminőségben hallgathasd vissza az otthonodban, munkahelyeden, vagy akár a kedvenc kávézódban. Az XPS 13 kiváló társa minden fesztiválkedvelőnek. A keret nélküli kijelző egyet jelent a határtalan élményekkel, az akár 10 órás üzemidőnek köszönhetően pedig ugyan úgy bírja a strapát, ahogyan te is.

Ha pedig mégis sikerül eljutnod a várva várt koncertekre az XPS 13 hasznos segítség lesz, hogy megoszthasd élményeidet. A kis laptopban nagy erő lakozik, így gond nélkül szerkesztheted rajta a képeket, vagy vághatod össze a videókat, amelyeket a fesztiválon készítettél. A gépről pedig pillanatok alatt a Facebookon vagy az Instagramon lehetnek a remekműveid, hogy ne csak a laptopod legyen stílusos, hanem a közösségi oldalaid is.

Kulcsszavak: laptop DELL XPS 13 Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59