A Dell bemutatta új fejlesztéseit a 10. Gamescomon

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 28. 13:59

A Dell és az Alienware tovább erősítette vezető szerepét a PC játékok világában és a Gamer közösségben Európa legnagyobb interaktív játékokkal és szórakoztatóiparral foglalkozó eseményén, a tizedik Gamescom kiállításon. 

Az új, e-sportolókat képző online Alienware Academy platformtól az Alienware asztali gépek és laptopok frissítésein át a hardcore és a hobbi-gamereknek készült Dell monitorokig. A vállalat megmutatta a játékok megszállottjainak, hogyan játszhatnak úgy a legújabb hardverekkel, szoftverekkel és egyéb eszközökkel mint a profi e-sport bajnokok. 

 

„A Gamescom alkalmából minden nyáron lehetőségünk nyílik Európában is, 350 ezer lelkes látogató előtt bemutatni a legfrissebb innovációinkat. Büszkék vagyunk arra, hogy számos bejelentésünkkel – ideértve az összes új Alienware  technológiát – idén is meg tudtunk felelni az elvárásaiknak” – mondta Frank Azor, az Alienware, a G Series és az XPS alelnöke és ügyvezető igazgatója.

 

Az Alienware Academy e-sportolókat képző platform 

A Dell és az Alienware több mint egy évtizedes hagyományokkal rendelkezik az e-sportok területén, beleértve az Alienware új partnerkapcsolatait az NBA-vel és az NBA 2K ligával, valamint a Team Liquidnek készült Los Angeles-i Alienware képzési központot. A Gamescom látogatói kipróbálhatják a régóta várt Alienware Academy online képzési platformját, amelynek segítségével az ígéretes e-sportolók megismerkedhetnek a profi versenyjáték sajátosságaival. A Team Liquid profi játékosai a Counter-Strike: Global Offensive-kurzusokon azt tanítják, hogyan válhatunk jobb játékossá a játékmechanikák és stratégiák fejlesztésével, például a Tobii-szemkövetés, hőtérképek, statisztikák és egyéb eszközök segítségével.

 

Ezáltal a kezdő e-sportolók gyakorolhatnak, fejleszthetik a készségeiket és a kitűzött céljaik elérésén dolgozhatnak, az egyes leckék után pedig megtudhatják hogyan teljesítettek és a közösség többi tagjával is összemérhetik az elért eredményeiket.

 

Alienware Command Center

Az Alienware a 2018-as CES-en mutatta be az Alienware Command Centert, egy játékosoknak szánt felületet, amelyen egy helyről elérhetők a rendszerbeállítások, a tartalmak és az egyéb funkciók. Az Alienware Command Center már elérhető bármilyen PC-ről, és minden Alienware-perifériaeszköz mellé ingyenesen jár. Az új központ az integrált irányítópulttal, valamint az energiagazdálkodást és effekteket irányító funkciókkal gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a teljes játéktárhoz, valamint minden játékhoz külön-külön lehetővé teszi a beállítások finomhangolását. 

 

24 és 27 hüvelykes gamer Dell-monitorok

A Dell G-széria négy modellből álló gamer laptopcsalád bevezetése mellett a vállalat további újdonságokat is tartogatott a PC játékosoknak: teljesen új gamer Dell-monitorokat. A két új modell a 24” FHD és 27” QHD felbontásnak, a túlhajtott képfrissítési gyakoriságnak (144Hz a 24 hüvelykesnél, 155Hz a 27 hüvelykesnél) és a rendkívül gyors, 1 ms válaszidőnek köszönhetően zavartalan játékélményt biztosít a gamereknek, valamint rugalmasságot az AMD FreeSync be- vagy kikapcsolásához. A felhasználók három felhasználói profilt hozhatnak létre, így előre beállított üzemmódok közül választhatnak a legjobb személyre szabott játékélmény érdekében. A Recon-kék fémes bevonat pedig remekül illeszkedik a Dell gamer PC-khez az egységes megjelenés és a játékélmény szempontjából egyaránt. A garancia ideje alatt a Dell Premium Panel Exchange lehetővé teszi a panelek ingyenes cseréjét abban az esetben is, ha azokon akár csak egyetlen világos pixel is található.

 

Az Alienware Aurora és az Area 51 frissítései

A Team Liquid számára tervezett gyakorló PC, az Alienware Aurora a frissen bejelentett NVIDIA GeForce RTX 2070, 2080 és 2080 Ti grafikus vezérlővel is elérhető lesz. Az Aurora közepes méretű asztali toronyszámítógép már bizonyította, hogy tökéletesen megfelel a profi játékosoknak, akik komoly teljesítményt és fejlődési lehetőséget igényelnek. Az új Aurora legmagasabb grafikai beállításai ideálisak a VR, 4K-s vagy akár 12K-s játékok futtatáshoz. 

 

Az Alienware Gamer PC-k csúcsmodellje, az egyedi, háromoldalas kialakítású Area 51 szintén elérhető lesz a frissen bejelentett NVIDIA GeForce RTX 2070, 2080 és 2080 Ti grafikus vezérlőkkel. A legfrissebb VR-, 4K-, 8K- és streaming-technológiák esetében is kiemelkedő játékélményt és lehengerlő teljesítményt nyújtó Area 51 egy igazi erőmű, amely akár egy 18 magos Intel-processzorral is konfigurálható.

 

Alienware 15 és 17 gamer laptop

A létező legerősebb gamer laptopok, az Alienware 15 és 17 mostantól billentyűnként külön-külön LED világítással rendelkeznek, mely számtalan effektjével és üzemmódjával összesen több mint 80 billiárd világítási kombinációt képes előállítani. A frissített TactX billentyűzet és a különálló billentyűérzékelés több mint 100 billentyűparancs használatát teszi elérhetővé a lehető legtöbb percenkénti akció érdekében. Emellett ez az egyetlen laptopbillentyűzet, amelyen a billentyűk 2,2 mm-t mozdulnak el, hogy a leütött billentyűk válaszideje minél alacsonyabb legyen. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01