A Kingston Technology az információbiztonság legsikeresebb innovátorai között

forrás: Prím Online, 2018. október 17. 17:55

A Kingston Technology az iparágon belüli haladó szemléletet elismerő „Hot Company Data Loss Prevention” kategória győztese lett a Cyber Defense 2018 Global Awards-on. A Cyber Defense Magazine által létrehozott díj a kiber- és információbiztonság innovátorait ismeri el. 

A magazin összesen hat díjjal jutalmazta a vállalatot – köztük az IronKey D300 titkosított USB-meghajtó és UV500 SSD megoldásokért –, amivel a Kingston lett a legsikeresebb az idei díjprogramban jelölt több mint 3000 információbiztonsági cég közül:

 • A Kingston Technology a „Hot Company Data Loss Prevention” kategória győztese
 • Az IronKey D300 titkosított USB-meghajtó a következő díjakat nyerte: 
  – A BYOD kategória szerkesztői díja (Editor’s Choice Bring Your Own Device) 
  – A legjobb biztonsági hardvertermék (Best Product Security Hardware)
 • A 256 bites AES hardveralapú titkosítást végző és a TCG Opal 2.0 verzióját támogató UV500 SSD-meghajtót három díjjal is jutalmazták:
  – A leginnovatív adatvesztést megelőző megoldás (Most Innovative Data Loss Prevention)
  – A leginnovatívabb titkosítás (Most Innovative Encryption)
  – Következő generációs biztonsági hardver (Next Gen Security Hardware)

 

„A biztonsági incidensek, az érzékeny vállalati és személyes adatok eltulajdonítása és elvesztése világszerte súlyos probléma. Meggyőződésünk, hogy a sikeres adatbiztonsági terv kidolgozásának és az adatvesztési incidensekkel járó költségek csökkentésének egyik kulcsa a tűzfalon belül és kívül is titkosított adatvédelem. Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy minket választottak győztesnek a ’Hot Company’ kategóriában, és a termékeinknek odaítélt több Cyber Defense díjjal is elismerték erőfeszítéseinket” – mondta Robert Allen, a Kingston EMEA-régiós marketing és műszaki szolgáltatásaiért felelős igazgatója.

 

„A Cyber Defense Magazine hat hónapon át kereste az idei díjazáshoz a világ leginnovatívabb és leghaladóbb szemléletű internetes biztonsági vállalatait. A Kingston Technology megérdemli az elismerést, hiszen rendkívül proaktívan vezetett be innovatív megoldásokat a vállalatoknak és a szervezeteknek világszerte sok kárt okozó, jogosulatlan és költséges adatvédelmi incidensek megelőzésére” – tette hozzá Gary S. Miliefsky, a Cyber Defense Magazine laptulajdonosa.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53