A Fujitsu rugalmas licenclehetőségeket vezet be az ETERNUS CS200c integrált mentési célgéphez

forrás: Prím Online, 2019. március 11. 16:41

A Fujitsu új szoftverlicenc-opciókat vezet be a Commvault szoftverrel működő ETERNUS CS200c all-in-one biztonsági mentési megoldásához. Az új opciók révén az ügyfelek könnyebben hasznosíthatják az integrált célgép előnyeit, rugalmasan kezelhetik licenceiket és értékállóvá tehetik beruházásukat.

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 tárolója az előtöltött és előtesztelt, integrált mentési célgépek minden előnyét biztosítja a kis- és középvállalatok számára: „kulcsrakész” adatbiztonsági jellemzőket, gyors beruházásmegtérülést, a tökéletesen összehangolt hardvernek és szoftvereknek köszönhető hatékony működést, egyszerűsített adatbiztonságot és felügyeletet. Az új opciók révén a Fujitsu ügyfelei maximális rugalmassággal választhatják ki a konkrét üzletfolytonossági igényeknek legjobban megfelelő méretet és szoftverlicenc-modellt. Így a megoldás ideálisan támogatja az adott feladatot – akár kritikus alkalmazások, akár fizikai vagy felhőalapú adatközpontok, vagy virtualizált és hiperkonvergens infrastruktúrák adatait kell védeni.

 

 

Az iparágvezető Commvault adatbiztonsági szoftvert futtató, előintegrált rendszer gazdái szükségleteiktől függően, a Commvault bármelyik elérhető licencváltozatát választhatják (kapacitásalapú, tisztán VM, felhasználó- vagy végpont-alapú). Előnyt jelent számukra a célgép hardverétől elkülönített öröklicenc-modell, amely lehetővé teszi, hogy a hardvert igény szerint frissítsék, majd a meglévő licenceket alkalmazzák az új rendszerre. Ez optimalizálja a beruházásmegtérülést és a beruházásvédelem új szintjét valósítja meg az adattárolási és mentési infrastruktúrában. 

 

Egyszerű adminisztrációja révén az ETERNUS CS200c S4 tökéletes mentési és archiválási megoldás a kis- és középméretű, valamint fiókirodai környezetekbe, és skálázhatósága is kiváló. Kapacitása a teljesítményigényekhez igazodva 144 TB-ig bővíthető külső tárolókkal – pl. a Fujitsu ETERNUS AF all-flash tárolótömbbel, az ETERNUS DX hibrid tárolóval vagy Fujitsu JX DAS alrendszerekkel. A többféleképpen is telepíthető ETERNUS célgép támogatja a szalagos biztonsági másolatkészítést a hosszú távú adatmegőrzéshez és a második szintű mentéshez, az adattárolási felhők használatát, és hipervizortámogatást nyújt a virtuális környezetekhez.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgépe már jelenleg is kapható Európa, a Közel-Kelet, India és Afrika (EMEIA) területén a Fujitsutól és partnereitől. Ára konfigurációtól függően változik. A Fujitsu az életciklus minden szakaszában biztosítja az egykapus támogatást és karbantartást a megoldáshoz. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez

Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogy hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy, de inkább két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. A nyári időszak a vállalkozói szféra számára kihívásokkal teli, főként az egyéni vállalkozásaikat vezető tanácsadók, IT szakemberek, jogi, számviteli munkát végzők tudnak a legnehezebben elszakadni íróasztaluktól.

2024. július 13. 12:08

Az LG és a ChargePoint közösen bővítik globális elektromosautó-töltőhálózatukat

Az LG Electronics (LG) a közelmúltban egyetértési nyilatkozatot és végleges megállapodást írt alá az elektromos járművek (EV) kereskedelmi célú töltésére vonatkozóan az Egyesült Államokban a ChargePoint vállalattal, az EV-k hálózati töltési megoldásainak vezető szolgáltatójával. Az LG egyrészt arra számít, hogy az egyetértési nyilatkozat felgyorsíthatja az EV-töltési üzletág növekedését, másrészt további lendületet adhat a vállalat B2B tevékenységei bővülésének, illetve a társaság intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá történő átalakulását is támogatja.

2024. július 13. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01