A Zyxel NebulaFlex friss modelljeit az amerikai és orosz magazinok is méltatják

forrás: Prím Online, 2019. július 30. 11:18

A Zyxel NebulaFlex switch sorozatában megjelenő, két kezelési módot is támogató GS1920v2 és XGS1930 is pozitív fogadtatásban részesült a meghatározó amerikai és orosz szaklapoktól. 

Az amerikai The ChannelPro Network csak jókat tudott mondani a két eszköz értékelésében, külön kiemelve robusztus teljesítményüket, PoE funkcionalitásukat, és szabad felhős kezelésüket. A GS1920v2 sorozat alá tartozó GS1920-8HPv2 esetében pedig az orosz HWP.RU sem fukarkodott a dicsérettel, ahol nagyra értékelték a switch kompakt kialakítását, meggyőző funkciókészletét, a teljes élettartamra szóló garanciát, és mindemellett az egyik legköltséghatékonyabb hálózati terméknek is nevezték.

 

Ezek a pozitív bírálatok csak a legfrissebbek az okos switchek területén. 2018-ban a brit CONTEXT által készített kutatás szerint a GS1920 sorozat helyet kapott a top 3-ban a saját kategóriáján belüli európai piaci részesedést illetően. Amellett, hogy sikerült megtartania az eredeti, kidolgozott hardver kialakítását, a frissített GS1920v2 új szénszálas külsőt, és kiterjesztett funkciókészletet kapott. Az egyik újítás az előlapon elhelyezett visszaállítás gomb, amellyel a felhasználó könnyedén reagálhat a működési hibákra. Amennyiben egy ilyen hiba fordul elő, gombnyomásra azonnal visszaállítható az előző rendszer biztonsági mentése. 

És még ennél is fontosabb, hogy a NebulaFlex — a Zyxel egyedi és szabadalmaztatott technológiája – lehetővé teszi, hogy az eszközöket az önálló módból a Nebula felhőhálózaton keresztüli kezelésre kapcsoljuk. Függetlenül attól, hogy valaki az irodában, otthon, vagy éppen mozgásban van, a Nebulát bármikor el tudja érni. Egy kezelési platformon, ugyanazon a felületen kerülnek összesítésre a megszokott hálózati eszközök, köztük a vezeték nélküli hozzáférési pontok, switchek és biztonsági átjárók. Emellett a Nebula egyszerre több felhasználót is kiszolgáló kialakítással rendelkezik, amely különösen a viszonteladók számára szolgál segítséggel, akiknek többféle helyszínen tartózkodó ügyfeleket kell egyszerre figyelemmel kísérniük. Az XGS1930 sorozat, ami a GS1920v2-vel egy időben kerül piacra, ugyanúgy rendelkezik a fent említett funkciókkal. A négy 10G-s uplink portjával, az ideális választást jelenti a nagy sávszélességet igénylő alkalmazásokhoz.

 

„A nagyközönség általában a hálózati kommunikációs piacot a hardvertervezéssel és a gyártással azonosítja.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi irodájának vezetője. „Azonban a Nebula okos felhős hálózati megoldása és az egyedi NebulaFlex technológiánk bebizonyította, hogy a Zyxel kutatásai és fejlesztései erőfeszítései a szoftverek területén sem elhanyagolhatók. A globális médiától érkező megerősítés pedig biztosan még sokáig kellő motivációval szolgál az innovatív K+F részlegünk számára.” – tette hozzá Treso.

Kulcsszavak: switch NebulaFlex ZyXEL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35