Magyarországra is megérkezik a Samsung Galaxy Fold

forrás: Prím Online, 2019. december 6. 10:45

A Samsung a Galaxy Folddal új fejezetet nyitott a mobileszközök történetében. Az egyedi technológiára épülő kihajtható készülék december 15-től a készlet erejéig Magyarországon is elérhető lesz a felhasználók számára Kozmosz Fekete és Űrezüst színekben.

A Galaxy Fold új generációs felhasználói élményt nyújt. Összecsukott állapotban azonnal elérhetők a legfontosabb alkalmazások és funkciók a külső kijelzőn, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket biztosít a lenyűgöző, 7,3 hüvelykes Infinity Flex Display, határtalan hajlított kijelzőn*, legyen szó akár videós és AR tartalmak fogyasztásáról, játékról vagy munkáról. 

 

Az elmúlt hónapokban a Samsung folyamatosan fejlesztette a készüléket, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa a vásárlók számára. A vállalat teljeskörűen felülvizsgálta a Galaxy Fold formatervezését, végrehajtotta a szükséges fejlesztéseket és egy egészen egyedi készüléket hozott létre. 

 

„A Galaxy Fold új kategóriát teremt és megváltoztatja az okostelefonokról kialakult képet. Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is bemutathatjuk ezt a lenyűgöző technológiát a felhasználóknak” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke, a mobil üzletág vezetője. 

 

 

Egyedülálló felhasználói élmény

A Galaxy Fold kihajtható kialakításának köszönhetően a felhasználók az okostelefonok és a tabletek legjobb funkcióit használhatják egy készülékben. A Foldot nagyméretű kijelzője, egyedi felhasználói felülete, sokoldalú kamerája és kiemelkedő teljesítménye alkalmassá teszi arra, hogy a felhasználók a legkülönfélébb feladatokat végezhessék rajta. A Samsung fejlesztő partnereivel együttműködve teljesen új felületet alakított ki, amely megváltoztatja a mobileszközök használatáról alkotott képet.

 

A Galaxy Fold átalakítja a mobilos tartalomgyártási és -fogyasztási szokásokat. Az összecsukott állapotban rögzített videókat a felhasználók az előlapi kijelző kihajtása után azonnal nagyobb méretben is visszanézhetik. Az Alkalmazás folytonosságnak köszönhetően a tartalmak zökkenőmentesen kerülnek át az előlapi kijelzőről a főképernyőre**  és vissza. A valóban hatékony multitasking érdekében Többablakos módban a felhasználók valós időben, párhuzamosan futtathatnak akár három alkalmazást anélkül, hogy váltani kellene közöttük. A videószerkesztés mellett könnyedén kereshetnek inspirációt az interneten és az e-mailek vagy üzenetek sem maradnak megválaszolatlanul*** .

 

 

A Samsung Galaxy Fold tulajdonosoknak 1 éves Extra Kijelző Védelmet biztosít Magyarországon a vállalat, azaz a vásárlástól számítva 1 éven belül kedvezményesen javítják a kijelzőjét. A hét minden napján, 24 órában elérhető terméktámogatást a +36-80-726-7864-es telefonszámon keresztül vehetik igénybe a Fold tulajdonosok. 

 

A Samsung Galaxy Fold a magyarországi üzletekben 2019. december 15-től érhető el, 695.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. 

 

Mivel a Samsung Galaxy Fold a készlet erejéig lesz elérhető, ezért akik biztosítani szeretnék maguknak a készüléket, 2019. december 9-ig előregisztrálhatnak a https://samsung.com/hu/smartphones/galaxy-fold/pre-registration/   weboldalon. Akik december 9-ig jelezték előregisztrációs szándékukat és Samsung Galaxy Fold okostelefont vásároltak, autós dokkolót igényelhetnek a telefonjuk mellé a Samsung Members alkalmazáson keresztül**** .

 

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

 

________________________

* A kijelzőt teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat és a kamerát nem számítva.

** A harmadik féltől származó alkalmazások nem minden esetben támogatják az Alkalmazásfolytonosságot. 

*** A harmadik féltől származó alkalmazások nem minden esetben támogatják a Többablakos módot.

**** 2019. december 13. és 2020. január 31 között, a készlet erejéig. https://www.samsung.com/hu/apps/samsung-members/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05