Karácsonyfadíszítéssel segíthetnek jó ügyet a Telenor ügyfelei

forrás: Prím Online, 2019. december 23. 10:59

A MyTelenor alkalmazásban található digitális karácsonyfa díszítésével a Telenor ügyfelei hozzájárulhatnak ahhoz a 2,5 millió forintos karácsonyi adományhoz, amelyet a szolgáltató a KórházSuli Alapítványnak ajánl fel.

A Telenor önkiszolgáló ügyfélszolgáltató alkalmazása, a MyTelenor, azon funkciók mellett, mint például az egyenleginformáció, adatjegyvásárlás vagy számlafizetés, karácsony előtt egy ünnepi aktivitással is bővült. Az appban található virtuális karácsonyfán minden ügyfél egy-egy díszt helyezhet el, amivel nem csak a karácsonyfa lesz egyre nagyobb és díszesebb, de a felhasználók egy jó ügyhöz is hozzájárulhatnak. A Telenor ugyanis minden egyes, a fára feltett dísz után 20 forintot adományoz a KórházSuli Alapítványnak, a cél pedig 2,5 millió forint elérése december 25-én 10 óráig. A jótékonykodásban a Telenor partnere a Mastercard.

 

A Telenor fontos törekvése, hogy az internet segítségével küzdjön az egyenlőtlenségek csökkentéséért és támogassa a digitális oktatás terjedését; ennek jegyében a kezdetektől partnere és büszke főtámogatója a KórházSuli Alapítványnak.

 

A tartós kórházi ápolásra szoruló vagy otthon magántanulói státuszban gyógyuló gyerekek egyik nagy kihívása, hogy lépést tudjanak tartani az iskolai tananyaggal és az őket visszaváró osztálytársaikkal. A KórházSuli önkéntes középiskolások és egyetemisták bevonásával, az internet segítségével nyújt támogatást ehhez. A Telenor a KórházSuli rendszerét használó tanárok és diákok részére korlátlan Hipernet-hozzáférést is biztosít, hogy a mobiltechnológia adta lehetőségekkel az oktatás helyhez kötöttsége ne lehessen a tanítás és tanulás akadálya. 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50