Tovább erősíti technológiai tanácsadás üzletágát a Deloitte

forrás: Prím Online, 2020. február 11. 09:31

Kiss Dániel csapatával február 3-án csatlakozott a Deloitte Technológiai tanácsadás üzletágához. Szakterülete a CIO tanácsadás, IT átalakítás, digitális transzformáció és rendszerintegráció, de tapasztalatot szerzett IT és projektmenedzsment trénerként is.

Dániel partnerként, 13 fős szakértői csapatával együtt érkezik a Deloitte technológiai üzletágához; mely a csatlakozás eredményeképpen, már közel 120 főt számlál.

 

A szakember az IT implementáció terén töltött 20 éve alatt dolgozott a szoftvergyártás, a telekommunikáció és a tanácsadás területén sikeres nemzetközi vállalatoknál. 

 

„A technológia már nem luxuscikk, gyakran egy kattintással elérhető. A felhasználók elvárják, hogy kényelmes és gyors szolgáltatást kapjanak. A szolgáltatók folyamatainak automatizált, a tranzakciós rendszerek szintjén integrált működése már az ügyfeleik alapvető igénye, a piaci versenyképességük feltétele. Ez a digitalizációs elvárás és a szélsebesen fejlődő technológia versenyfutásra kényszeríti a vállalatokat, így a technológiai tanácsadás szerepe folyamatosan nő. A Deloitte évek óta szisztematikusan építkezve törekszik, hogy Magyarországon is vezető technológiai tanácsadó szerepre tegyen szert. A Technológiai tanácsadás üzletág jelenlegi bővülésével számottevő telekommunikációs és biztosítási szakértelem társul a jelentős bankpiaci és energetikai kompetenciák mellé” – mondta el Kiss Dániel, a Deloitte Magyarország Technológiai tanácsadás üzletágának partnere.

 

„A Deloitte stratégiájának alapja, hogy különböző technológiai, iparági és egyéb tanácsadói szakterületek kompetenciáinak egységesítésével end-to-end megoldásokat nyújtson az ügyfelek komplex problémáira. Az üzletág bővülése ezen törekvések teljesüléséhez járul hozzá, hiszen új szakmai területekkel és újabb iparági fókuszokkal egészül ki a Deloitte szolgáltatáspalettája” – tette hozzá Komjáthy Csaba, a Deloitte Magyarország Technológiai tanácsadás üzletágának vezető partnere.

Kulcsszavak: Deloitte +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09