Új területeken hódít a DIGIMobil

forrás: Prím Online, 2020. július 12. 12:07

Újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI, így összesen már 579 városban és községben tesztelhetik a DIGIMobil szolgáltatást a cég ügyfelei.

A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A mobilszolgáltatásba újonnan bekapcsolt lakott területek:

Apostag, Arló, Cserhátsurány, Csobánka, Egyek, Gádoros, Gégény, Gerendás, Herencsény, Járdánháza, Karos, Medgyesegyháza, Méhkerék, Nagyiván, Nagylak, Nagymaros, Okány, Ópusztaszer, Piricse, Recsk, Sándorfalva, Sarkad, Szakoly, Szántód, Szedres, Szilaspogony, Tápióság, Tiszaszentimre, Tiszavárkony, Tyukod, Visegrád, Zabar.

 

 

A DIGI – a hazai távközlési piac meghatározó szolgáltatója – 2019. május végén indította el mobilszolgáltatásait. Az azóta eltelt időszakban a települések számát tekintve megháromszorozta, az elérhető lakosságot tekintve 50 százalékkal növelte a lefedettségi területeket a társaság. A DIGI az egyéves mobilszolgáltatás születésnapján jelentette be, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Ezzel egyúttal a vállalat a mobilhálózat fejlesztésének második fázisába lépett, olyan területek lefedettségét bővítve, amelyeken korábban nem volt elérhető szolgáltatás, s az élvonalbeli technológia megoldásokkal a minőség további javulását, valamint a már meglévő hálózat sűrűségét növeli. 

 

A DIGI által javasolt 4G-s adathasználatra alkalmas készülékekkel az ügyfelek élvezhetik a VoLTE kínálta kristálytiszta hangminőséget és internetezés előnyeit, továbbá az alacsonyabb lefedettségű területeken a VoWifi technologiával – akár nyílt– WiFi hálózaton keresztül jó minőségben lehet telefonálni a tarifacsomagnak megfelelő percdíjakon.

 

A DIGI hálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti, és a jövőben is arra törekszik a vállalat, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legkorszerűbb megoldásait kedvező árakon kínálhassa ügyfelei számára.

 

A DIGI honlapján nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil, amelyről további információk a digi.hu/mobil oldalon érhetők el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29