Naprakész üzleti tudás másodpercek alatt

forrás: Prím Online, 2020. október 7. 13:35

Az információgyűjtés ma már egyszerű, ugyanakkor a szükséges adatot megfelelő időben nehéz megszerezni. Naponta több millió keresés történik az interneten, ezért hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hagyományos keresőmotorok minden kérdésünkre választ adnak. De milyen gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ahol a téma bonyolultsága miatt szinte lehetetlen megtalálni a szükséges információt?

A BrightMeUp! egy fejlett információs hírbázis, ami kiküszöböli a hosszú keresési időt, egy innovatív jelentésalapú keresőmotorral, illetve a mesterséges intelligenciát megtestesítő Avatarral, ami úgy tanul akár egy ember. Az Avatarok naprakész tudással bírnak minden témában: megtanulják, értelmezik és kiválasztják a releváns cikkeket specializált adatbázisból, ezzel időt spórolva a felhasználónak.

 

„A termékünk mögött meghúzódó ötlet nagyon egyszerű: csak azt olvasd el, amire szükséged van!” - mondta Uzonyi Zoltán, a Negentropics Szoftver Zrt. alapító vezérigazgatója. „Termékünk az emberek információgyűjtési igényeire épült, így a hosszú kutatási idő helyett inkább arra a problémára fókuszálhatnak, ami alapvetően a témához vonzotta őket.” – tette hozzá.

 

A forradalmi mesterséges intelligencia segít a felhasználóknak, hogy erőfeszítés nélkül találják meg a számukra leginkább releváns tartalmat a Fintech iparágban. Az alkalmazás három fő része az Avatar, a Newsfeed (Hírek) és az Explore (Felfedező). A Fintech világának megbízható forrásaiból származó válogatott, friss hírek a mesterséges intelligenciára épülő innovatív eszköz – az Avatar - segítségével jutnak el a felhasználóhoz. Az adatbázisokban szereplő források az iparág vezető szereplőinek ajánlásain alapszik. Az Avatarok virtuális kollégaként működve a Fintech területei szerint jelenítik meg a témába vágó híreket a felhasználó hírfolyamában. A BrightMeUp! technológiai fejlesztése, az Explore (Felfedező) egy forradalmian új, jelentésalapú keresőmotor, ami pontos találatokat nyújt. Más keresőmotoroktól eltérően a felhasználók mondatokat, bekezdéseket vagy akár nagyon hosszú dokumentumokat is használhatnak keresési kifejezésként.

 

„A megtanult információk alapján az Avatar folyamatosan követi, gyűjti és böngészi a legfrissebb híreket a saját témájában. Miután összegyűjtötte, csak a releváns cikkeket jeleníti meg a hírfolyamodban, ezzel időt és munkát megtakarítva a felhasználónak.” - mondta Uzonyi Zoltán.

 

A rendszer használata a bevezető időszakban korlátozott ideig ingyenes. A BrightMeUp! teljes funkcionalitásának kihasználásához az asztali verzió használata javasolt, amely elérhető magyar (Hírspektrum.hu) illetve angol nyelven is. Az egyszerűsített mobil változat letölthető az App Store és a Google Play online áruházakból.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dell Technologies fejlesztése a hálózatok modernizálásáért

A Dell Technologies a vállalatok digitális átállásának támogatása során gyűjtött tapasztalatára alapozva hoz létre nyílt, felhőalapú telekommunikációs ökoszisztémát, amellyel a kommunikációs szolgáltatók a gyors innováció és bevételnövekedés útjára léphetnek. A Dell új infrastruktúra-megoldásaival, -szolgáltatásaival, új innovációs laborral, valamint iparági partnereivel együtt támogatja a telekommunikációs vállalatokat az 5G-s hálózatok kialakításában.

2021. június 20. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40