Biztonságos munkaállomás-teljesítmény út közben is

forrás: Prím Online, 2020. november 6. 13:56

Új csúcsmodellel gazdagodott a Fujitsu mobil munkaállomásainak kínálata. A nagy teljesítményű, ultrabiztonságos FUJITSU CELSIUS H7510 15,6” méretű házban kínál stresszmentes teljesítményt utazás közben. Ideális munkaállomás üzleti felhasználók, mérnökök, építészek, kreatív szakemberek és digitális tartalomkészítők számára. 

A Fujitsu mobil munkaállomás-portfóliójának új zászlóshajója, a CELSIUS H7510 a legújabb grafikus, processzor-, memória- és kijelzőtechnológiákkal dolgozik. A világ legbiztonságosabb munkaállomása is egyben – felszerelhető a Fujitsu PalmSecure ultrabiztonságos tenyérvéna-alapú személyazonosító rendszerével*.

 

Az NVIDIA Quadro RTX 3000 VR-kész grafikus kártya támogatásának és szoftverszállítói minősítéseinek köszönhetően a CELSIUS H7510 nagyvállalati szintű teljesítményt nyújt az elterjedt kreatív, mérnöki és építészeti tervezőalkalmazásokhoz (pl. Adobe Premiere Pro, 3dsMax, Creo, SolidWorks, CATIA, AutoCAD, ALLPLAN). A grafikus képességekben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázása érdekében az új CELSIUS munkaállomásnál a kijelző minőségét is továbbfejlesztették. HDR400-as FHD-képernyője 100%-os maximális sRGB színtér-lefedettséggel nyújt optimális szín és kontrasztmegjelenítést.

 

Az új rendszer 128 GB max. memóriával, 4 TB kapacitású SSD meghajtóval**  és a legújabb 10. generációs Intel Core processzorcsalád tagjaival vagy a nagy teljesítményű Intel Xeon W-10885M processzorral konfigurálható.

 

Bár a mérnökök és a kreatív szakemberek egyre hosszabb adatsorokkal dolgoznak, a pehelysúlyú CELSIUS H7510 munkaállomással bármilyen rendezvényen vagy ügyfélhelyszínen könnyen bemutathatják terveiket és VR-koncepcióikat. A rendszer az irodában vagy a dolgozószobában is maximális produktivitást kínál. A CELSIUS H7510 kényelmesen és praktikusan dokkolható mechanikus vagy Thunderbolt 3 portreplikátorhoz. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu CELSIUS H7510 munkaállomás azonnal rendelhető közvetlenül a Fujitsutól és európai viszonteladóitól. 

 

___________

* Az érintésmentes PalmSecure rendszer egyedi tenyérvéna-mintázatuk alapján azonosítja a felhasználókat. Érintésmentes, higiénikus megoldás, amely mintegy tízszer megbízhatóbb az ujjlenyomat-felismerő technológiánál. Tovább információ a Fujitsu PalmSecure-ról: https://www.fujitsu.com/global/services/security/offerings/biometrics/palmsecure/

** A CELSIUS H7510 munkaállomás 128GB DDR4 2400 MHz max. memóriát és max. 4TB kapacitású VNMe SSD meghajtókat támogat.

Kulcsszavak: munkaállomás Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59