Új, swipe-alapú munkakereső app segíti a diákokat

forrás: Prím Online, 2021. február 5. 19:47

100%-ban magyar fejlesztésű, swipe alapú applikáció került piacra, méghozzá olyan rendhagyó szegmensben, mint a diákmunka. Ezentúl a fiatalok nemcsak párt, hanem munkát is pillanatok alatt találhatnak, méghozzá olyan preferenciák alapján, amiket ők határoznak meg előre – legyen szó helyről, munkaóráról vagy bérezésről. A Winder úttörő módon igyekszik segíteni a fiatalok munkaszerzését, ezért az állások keresése mellett a felhasználók önéletrajzot, online névjegykártyát, de akár egy saját weboldalt is létrehozhatnak a siker érdekében.

A Winder a hazai egyetemistáknak nyújt segítséget, hogy képességeikhez és elvárásaikhoz mérten tehessenek szert olyan állásra, amely a tanulás mellett rugalmasan végezhető. Az oldal kiemelten szakmai, azaz főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódott, de ajánlatai között – az állandó lehetőségek mellett – projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Egyedisége pedig abban rejlik, hogy az online fronton már jól ismert mozdulattal dobhatunk vagy fogadhatunk el egy-egy munkaajánlatot.  

 

– Egy olyan alkalmazást szerettünk volna fejleszteni, amely a lehető leghatékonyabb módon használható, ezért a ma már sokak által ismert gesztus alapban gondolkodtunk. A Winder elkészült Androidra és iOS-re is, használható mobilon és tableten egyaránt, de weboldallal is rendelkezik. Az appban egy gyors regisztráció és az adatlap kitöltése után a rendszer már dobálja is a preferenciáknak megfelelő állásokat, az egyetemisták pedig eldönthetik, hogy jobbra vagy balra húzzák, tehát érdeklődnek vagy sem az adott ajánlat iránt – mondta el Baross Levente, a Windert tulajdonló Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke. A társaság 25 éve foglalkozik diákmunkákkal, elősorban IT területre specializálódva, így jól ismerik a fiatalok igényeit, elvárásait az álláskeresést illetően.

 

Az appban a diákok rögtön olyan fontos információkhoz juthatnak egy-egy pozícióról, mint a munkavégzés pontos helye (térképen is jelölve) vagy a munkáltató által elvárt heti óraszám, ugyanakkor az órabérek is publikusak. A keresgélést az álláskategóriák mellett térképalapú böngészési lehetőség is segíti, de még bérkalkulátor is rendelkezésre áll, hogy azonnal kiderüljön a várható havi bevétel. További nóvum az új álláskereső alkalmazásban, hogy a hallgatók saját önéletrajzot, digitális névjegykártyát, vagy akár személyes weboldalt is létrehozhatnak, azaz több kreatív eszköz segíti őket, hogy az állást kínáló cégeket meggyőzzék tehetségükről. 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50